Forside » Gæsteindlæg

Hvor trygge er kryptovaluta-investeringsrobotter

Annonce

Kryptovaluta har længe været forbeholdt IT-nørder og valutaeksperter, men nu begynder denne form for valuta langsomt, men sikkert at blive allemandseje. Der er flere måder du kan investere i Bitcoin på, her fortæller vi dig hvordan. 

Hvis du ikke allerede ved hvad kryptovaluta er, så er det en form for valuta der udelukkende eksisterer elektronisk. Valutaen er baseret på det der hedder blockchain-teknologi, men det er ikke nødvendigt at fuldt ud forstå princippet med blockchain for at kunne investere smart med kryptovaluta. Det behøver nemlig ikke at være svært at investere i Bitcoin.

Køb og sælg kryptovaluta

Den nemmeste måde at investere i Bitcoin, er ved at købe og sælge bitcoins. Der findes mange udbydere der sælger bitcoins, men det kræver at du holder godt øje med markedet, hvis du skal købe og sælge på det helt rigtige tidspunkt. Kryptovaluta, og Bitcoin i særdeleshed, er kendt for eventyrlige udspring. Folk der har investeret i kryptovaluta har bevidnet både enorme opture og nedture, når det kommer til værdi. Dette er fordi at værdien på kryptovaluta ikke reguleres af en centralbank eller pengeinstitut. I stedet er værdien på Bitcoin baseret på tilbud og efterspørgsel. Derfor kan værdibestemmelsen af kryptovaluta på mange måder minde lidt om boligmarkedet. Værdien bestemmes simpelthen af, hvor meget folk er villige til at betale.

Brug en Bitcoin-robot

En nem måde du kan investere i Bitcoin på, er at bruge en Bitcoin-robot. En Bitcoin-robot investerer dine Bitcoins for dig og holder øje med markedets op- og nedture, og beslutter hvornår det er bedst at investere dine bitcoins. Mange oplever større succesrate når de bruger en robot, end hvis de selv investerer.  Der har dog været en del bedragerisager der har gjort, at mange måske synes det lyder utrygt at benytte sig af en robot for at investere. Her kan du læse en grundig anmeldelse af kryptovaluta-robotten Bitcoin Evolution.

 

Summary
Hvor trygge er kryptovaluta-investeringsrobotter
Article Name
Hvor trygge er kryptovaluta-investeringsrobotter
Description
Annonce Kryptovaluta har længe været forbeholdt IT-nørder og valutaeksperter, men nu begynder denne form for valuta langsomt, men sikkert at blive allemandseje. Der er flere måder du kan investere i…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 3 dec 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.