Forside » Gæsteindlæg

Hvor finder man det bedste software?

Der findes mange hjemmesider som tilbyder brugere anmeldelser og test er software. MajorGeeks er en af de hjemmesider, der fokuserer på at udvælge den bedste software, som du kan downloade. Siden er styret af to personer, Tim og Jim, som udvælger og tester al den software, de tilbyder på siden. De gør meget ud af, at de kun vælger det bedste af det bedste. De mener selv, at de kun vælger den software der i hvert fald, som minimum kan få 4 ud af 5 stjerner. De ligger vægt på kvalitet frem for kvantitet, da de lever og ånder for det arbejde de laver. De skriver selv, at” We have no employees, no offices, and no social life. We live for this stuff and hope you appreciate the difference”.

 

Sådan tester de software

MajorGeeks er en side der gerne vil være på øjenhøjde med deres følgere. Derfor har de beskrevet hvordan deres udvælgelses proces fungerer, så du kan få et indblik i, hvordan de finder den bedste software til dig. De udvælger den helt rette software, ved at se på dennes rygte, samt den virksomhed der udbyder det. På den måde kan meget vælges fra, allerede ved første øjekast. Herefter skal de selvfølgelig være sikre på at programmet ikke er fyldt med virus og malware, og derfor scanner de programmet ved hjælp af utallige virusscannere. Til sidst kører de selv programmet igennem, for at se om det holder som det lover, om det er fair til prisen (hvis det altså koster noget – de foretrækker at dele freeware frem for shareware) og om det er så godt, at det fortjener at blive vist på hjemmesiden.

 

Anti-malware og Anti Explorator

MajorGeeks tilbyder også selv en masse downloades af forskellige anti-virus og anti-malware programmer.

Uanset hvad du leder efter, så bør du kunne finde det her. Der er et hav af muligheder, delt op i underkategorier, og selvom du ikke har en bruger på siden, kan du frit downloade og læse andre brugeres anmeldelser. Under alle programmer, uanset hvilken software det er, kan du se hvornår den er blevet testet af MajorGeeks, hvor meget den vil fylde på din maskine, og hvad det kræver af din pc, for at du kan køre programmet. Meget rart med alle relevante informationer samlet ét sted.

Som sagt tilbyder MajorGeeks mange muligheder inden for beskyttelse af din computer. Du kan bruge mange timer på at finde det helt rigtige, alt efter hvad du søger. Hvis du leder efter et anti-spyware program, der garanterer dig maksimal onlinesikkerhed i døgnets 24 timer, alle ugens 7 dage, så er du kommet det helt rigtige sted hen! MajorGeeks tilbyder Anti Explorator, som er et anti-spyware program, der skal hjælpe dig med at sikre din computer for alt det malware, der pludselig kan snige sig ind på din maskine. Programmets mange funktioner er designet til at finde og bekæmpe nye trusler, samt allerede eksisterende utøj, der skulle have fundet frem til din pc. Anti Explorator er hurtig at installere, nemt at bruge, og lover 100% beskyttelse mod spyware, malware, ransomware, trojanere osv.

 

En hjælpende hånd

Hvis man aldrig har været inde på MajorGeeks side før, så kan man godt få lidt af et chok. Det er meget overvældende, med 1000 vis af forskellige muligheder. Men frygt ej! MajorGeeks tilbyder nemlig en hjælpende hånd i form af en Boot camp. Her får man lidt at vide om siden, samt hvordan man kan gribe det hele an. Der er endda en guide-video der viser hvordan man bruger MajorGekkes.com Så kan du bare kaste dig ud i softwaresidens forunderlige verden med de mange muligheder, den gemmer på.

Summary
Hvor finder man det bedste software?
Article Name
Hvor finder man det bedste software?
Description
Der findes mange hjemmesider som tilbyder brugere anmeldelser og test er software. MajorGeeks er en af de hjemmesider, der fokuserer på at udvælge den bedste software, som du kan downloade. Siden…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 11 sep 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.