Forside » Gæsteindlæg

Hvor finder man billige bildele henne?

Pengene brænder tilsyneladende mere i lommen end de plejer at gøre, for der bliver solgt flere biler i år – faktisk langt flere biler – end i sidste år. Dette giver anledning til at diskuterer et problem, som Bildeleshop.dk i en årrække løst for mange danskere.

Når man køber nyt i stedet for brugt, kan man slappe af i minimum 2 år pga. fabriksgarantien, men derefter bevæger man sig ind på det forunderlige og ugennemsigtige marked, hvor man selv skal til at betale for værkstedsregningen, når den ellers så modstandsdygtige bil skal have en del skiftet ud. Et værkstedsbesøg er en tillidssag, for man kan ikke undgå at være skeptisk, når mekanikeren ringer og fortæller, at tandremmen er mere slidt end forventet.

Nogle mærker er dyrere at vedligeholde end andre

Alt efter hvilken model du har investeret i, er der både forskellige priser på timelønnen på værkstedet og på reservedelene. Japanske minibiler er generelt billigere at vedligeholde end luksusbiler som Porsche og Jeep. Fælles for alle mærker er dog, at et værksted altid er sidste led i en lang, fordyrende forsyningskæde. Dette betyder, at alle mellemhandlernes avancer i sidste ende skal dækkes af værkstedet og derfor bliver netop din reservedel dyrere. Med Bildeleshop.dk undgår du netop dette ved at handle direkte med producenten. På hjemmesiden kan man finde UAE certificerede reservedele fra de samme leverandører, som bliver benyttet på eks. Mercedes’ eget autoriserede værksted. Dette betyder, at hvis man køber sine reservedele uden at involvere et autoriseret værksted, behøver man ikke betale for alle de omkostninger, som værkstedet har ved at sælge varen til dig. Omkostninger som arbejdsløn, leje af lokaler, afskrivninger af varer, lys og varme er alt sammen noget som værkstedet skal have dækket – og derfor behøver de at hæve prisen på reservedelene.

Man betaler dyrt for at spare 5 minutter

Det er ikke nogen hemmelighed, at der findes et utal af webshops, som tilbyder reservedele til billigere pris end værkstedet kan tilbyde – men problemet opstår som regel ved varesortimentet. Flere webshops tilbyder ikke originale reservedele, og andre specialiserer sig kun i interiør til en specifik model. Bildeleshop.dk har Danmarks største udvalg af reservedele til samtlige modeller på markedet. Har du brug for en original bremseklods til din Subaru fra 1992 eller er koblingen gået på din Jaguar fra 2011? Selvom du ikke har forstand på biler og reservedele, så kan du opnå en stor besparelse på alle dine fremtidige reparationer ved at bruge nettet til dine reservedelskøb. På et værksted kan du ganske vidst blot køre din bil op på liften og en time senere betale ved kasse ét, men på Bildeleshop.dk kan selv den mindst motorkyndige på få minutter finde netop den del, som bilen har behov for. Derfor betaler den gennemsnitlige værkstedskunde meget for de 5 minutter, som det tager for en mekaniker at gå ud på lageret for at finde den nødvendige del.

Du kan få hjælp til at udvælge delen

På Bildeleshop.dk sidder en lang række fagpersoner klar til at rådgive dig, og sammen med den enkle søgefunktion finder du med garanti den nødvendige del med få klik. Føler du dig mest tryg ved at lade en mekaniker diagnosticere din bil og finde fejlen? Det er intet problem. Du kan stadig opnå besparelserne ved at handle med Bildeleshop.dk fordi langt de fleste værksteder diagnosticerer din bil gratis og vil ofte give dig en udskrift af de nødvendige reservedele og prisen på disse. Denne liste med reservedele tager du blot med hjem, og du har nu navn på både producent, modelnavn og evt. serienummer. Websiden vil efterfølgende både give dig mulighed for at købe originale reservedele eller kompatible reservedele, som er både billigere og til tider i bedre kvalitet end de originale. Bildeleshop.dk har mange leverandører, hvor stikprøvekontrol er en daglig procedure for at sikre optimal kvalitet. Det stærke leverandørnetværk sikrer samtidig kunden en dag til dag levering, sådan selv akutte problemer kan blive ordnet i en fart.

Summary
Hvor finder man billige bildele henne?
Article Name
Hvor finder man billige bildele henne?
Description
Pengene brænder tilsyneladende mere i lommen end de plejer at gøre, for der bliver solgt flere biler i år – faktisk langt flere biler - end i sidste år. Dette…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 6 jan 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Martin M. Jørgensen

Comments are closed.