Forside » Gæsteindlæg

Hvilken iPhone bør du vælge?

Du har nu allerede valgt, at du gerne vil investere i en iPhone i stedet for en Android, men står nu med flere valgmuligheder, som skal passe til nogle bestemte krav og et budget. Det er som bekendt ikke billigt, når man skal købe en iPhone, så derfor kan det være en god idé, at undersøge, hvilken model, der passer til dine behov. Det er nemlig ikke altid den nyeste (og dermed den dyreste), som viser sig at være det ideelle valg.

iPhone 6s, iPhone 6 Plus og iPhone 7 sammenlignet

De lidt ældre iPhone-modeller: iPhone 6s, iPhone 6 Plus og iPhone 7, kan man undersøge først, da de ikke koster nær så meget som de nyeste iPhone-modeller. De er i øvrigt heller ikke ’gamle’, men da Apple er hurtig til at udvikle iPhone-modellerne hele tiden, bliver de allerede benævnt som værende ’ældre modeller’. De tre modeller har det tilfælles, at de alle har bl.a. et 12 MP kamera, Touch ID. iPhone 6 Plus har en større skærm end de andre modeller, hvilket kan være en fordel, når man læser artikler og ser klip på YouTube. Den store skærm på iPhone 6 Plus kan dog også være en ulempe, da den fylder meget. iPhone 7 har en bedre lysstyrke på 625 cd/m2, samt en skærm med bredere farveområde. Hvis du gerne vil have en forholdsvis billig iPhone i forhold til de nyere modeller, vil en iPhone 6s, iPhone 6 Plus eller en iPhone 7 være ideel. Når du går efter den ’billige’ iPhone, må du derefter afgøre, om du den mere basale iPhone med de klassiske iPhone kvaliteter, om du ønsker en stor skærm, eller om du vil have en iPhone med bedre lysstyrke og bedre billedkvalitet.

iPhone 7 Plus, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

De nyere iPhones: iPhone 7 Plus, iPhone 8 og iPhone 8 Plus er i den lidt dyrere ende, men er også udviklet yderligere. iPhone 7 Plus har en 5,5 tommer skærm, og er på den måde en større model af iPhone 7. iPhone 8 og iPhone 8 Plus er yderligere blevet udviklet i forhold chippen, som er en såkaldt A11 Bionic-chip. iPhone 8 og iPhone 8 Plus har desuden trådløs opladning, hvilket kan være smart, hvis man sidder på en café, hvor man ikke lige sidder tæt på et bord, der har en oplader med stik. Derudover har de nye iPhones meget mere plads, hvilket kan være smart, hvis man tager mange billeder, screenshots eller har meget musik liggende på mobilen.

Summary
Hvilken iPhone bør du vælge?
Article Name
Hvilken iPhone bør du vælge?
Description
Du har nu allerede valgt, at du gerne vil investere i en iPhone i stedet for en Android, men står nu med flere valgmuligheder, som skal passe til nogle bestemte…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 12 okt 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.