Forside » Gæsteindlæg

Hvilken del af internettet passer du ind i?

Det store, stygge internet, som overtager vores hverdag fra vi står op til vi går i seng er fyldt med alskens gode og knap så gode sager, som folk har lagt derud. Vi higer og søger efter ting der interesserer os. Vi ønsker at alting skal være tilpasset vores interesser. Det er ikke noget en søgemaskine kan vide på forhånd, så derfor gør Google og andre søgemaskiner alt hvad de kan, for at tilpasse deres søgninger efter det vi tidligere har søgt efter.

Hvis du nu er typen der godt kan lide kunst og brugskunst, så sørger Google for at du bliver præsenteret for alle de ting der har med dette at gøre. Det er ofte ting der er tagget med de søgeord du har brugt. Men Google er også ved at blive lidt smartere, for den kan efterhånden godt regne ud hvad brugskunst er. Så hvis du kan lide online brugskunst, så kan du sikkert også lide keramik, interiør og nips til hjemmet.

Men der er jo mange typer af brugskunst. Der er alt det som sælges af mange forskellige butikker og så er der det der er mere unikt. Unika brugskunst er noget af det der er mest eftertragtet, da det viser ens smag og personlighed. Hvis du finder din niche på nettet hvor du passer ind, så bliver du præsenteret for noget der minder om og kan på den måde udvide din smag. Dog er det begrænset hvor udvidet den bliver, da du ikke kommer til at se den parallelverden af brugskunst, som Google har vurderet at du ikke har interesse i.

Der er derfor både fordele og ulemper ved den smarte søgefunktion i Google. Man ved aldrig hvor man ender når man søger på Google. Nogle gange kan man starte med at søge efter vinduer og ender med at blive præsenteret for Windows. Alligevel er det der de fleste søger inspiration til alt fra online brugskunst til deres næste rejsemål.

Summary
Hvilken del af internettet passer du ind i?
Article Name
Hvilken del af internettet passer du ind i?
Description
Det store, stygge internet, som overtager vores hverdag fra vi står op til vi går i seng er fyldt med alskens gode og knap så gode sager, som folk har…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 feb 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.