Forside » Gæsteindlæg

Husk på disse ting for at få det bedste internet

Hvis du skal til at flytte eller er ved at være godt træt af din nuværende internetforbindelse, er det tid til at få undersøgt diverse forhold. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilken internetforbindelse der er bedst til dine nøjagtige behov, så hele søgningen kan komme til at blive en værre jungle. Der er ligeledes stor forskel på de forskellige bredbåndsforbindelser, der tilbydes, og teleselskaberne konkurrerer hårdt om at få din opmærksomhed med en lang række af tilbud. I det følgende får du et overblik over, hvilke ting du skal huske på, inden du går ud og vælger en ny internetforbindelse.

Databehov

Inden du går på jagt i bredbåndsjunglen, skal du først og fremmest tænke på, hvor meget data du vil få brug for. Hvis du for eksempel streamer Netflix hver eneste aften og uploader diverse ting og sager, vil du få brug for en god mængde data. Læser du på den anden side blot lidt artikler rundt omkring på nettet og tjekker e-mails en gang imellem, vil behovet bestemt ikke være det samme. Husk i denne forbindelse på, at krævende aktiviteter for hastigheden består af for eksempel videochat, netspil og streaming af video.

Brugere i husstanden

Hvis I er flere i husstanden, skal dette også tænkes ind i internetløsningen. Er I en hel familie, er mobilt bredbånd eksempelvis udelukket, da du ved at bruge denne løsning kun får et begrænset antal data stillet til rådighed. Bor du selv i egen bolig, vil det mobile bredbånd dog muligvis være en god løsning, hvis Netflix eller gaming ikke står øverst på ønskesedlen.

Hastighedsgarantien

Du har formentlig tidligere prøvet at skulle betale for en upload- og downloadhastighed, som du ikke endte med at få. Derfor skal dette også skrives på huskesedlen, inden internettet bestilles. Heldigvis tilbyder nogle teleselskaber garanti på deres internethastighed, hvis du bruger et kabel til routeren. Garantien tilbydes kun i dette tilfælde, eftersom en Wi-Fi-forbindelse forudsætter, at der er flere ting i din bolig, som kan påvirke hastigheden. Du kan altid lave en hastighedstest, hvis du er i tvivl om dit nuværende internets hastighed.

Vær desuden opmærksom på, at nogle teleudbydere anfører en minimumshastighed, som er nær den hastighed, du officielt vil få, og samtidig er den hastighed, som du som minimum får. Hermed kan det være en god idé at bestille en højere hastighed, end du ellers ville have gjort. Hvis udbyderen på den anden side ikke skriver en minimumshastighed med småt, vil du få den hastighed, som de reklamerer med.

Bindingsperioden

Flytter du hen i en anden bolig i en kort periode, eller har du lyst til at prøve forskellige internetforbindelser af, skal du ligeledes huske på, at teleudbyderne hver især har forskellige bindingsperioder. Dette skal især overvejes i forbindelse med internettets hastighed i tilfælde af, at du ikke får teleselskabets lovede hastighed.

Du kan finde billig bredbånd på internetmatch.dk, hvor du ligeledes får et klart overblik over de forskellige teleselskabers tilbud på diverse bredbåndsløsninger.

Summary
Husk på disse ting for at få det bedste internet
Article Name
Husk på disse ting for at få det bedste internet
Description
Hvis du skal til at flytte eller er ved at være godt træt af din nuværende internetforbindelse, er det tid til at få undersøgt diverse forhold. Det kan dog være…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 20 jun 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.