Forside » Gæsteindlæg

Her kan du tage på en velfortjent ferie med din hund

ANNONCE

Vi har alle brug for en pause engang i mellem. Dét at kunne få ladet batterierne op på en lækker ferie uden at tænke på hverdagen, er helt fantastisk. Men hvad gør du med din firbenede bedste ven imens du er ude at rejse?

Nyd ferien med din firbenede bedste ven

Ofte når vi rejser tager vi ikke vores bedstevenner med, eftersom vi får nogle til at passe dem, eller fordi vi synes det virker besværligt. Mange feriesteder har nemlig ikke nogen særlige områder som din hund kan gå og nyde også. Vi har dog fundet det perfekte sted til både dig og din hund. Har du overvejet Feddetcamping? Her er der nemlig både mulighed for at tage på en ferie med venner og på ferie med hund. Dét at kunne tage sin hund med på ferie kan være enormt afslappende, for så ved du at den ikke blot går og savner dig derhjemme, men er med til at nyde nogle af de lækre omgivelser sammen med dig. Ferie med hund kan være perfekt for dig som gerne vil kunne slappe helt af, og ønsker det samme for din lille bedste ven, som så tit må blive hjemme og vente på, at du atter igen kommer hjem.

Forkæl dig selv og din hund med lidt ekstra

Feddetcamping.dk har nemlig sørget for at der er områder som din hund kan nyde godt af. Her taler vi om en stor indhegnet hundeskov, hvor du kan lege med din hund eller den kan lege med andre pelsede venner. Du har også mulighed for at kunne gå lange ture og opleve den smukke natur der er i området. Derudover er der opsat samtlige høm-høm poser, i tilfælde af, at du selv har glemt at medbringe nogle. Hvis du dog gerne vil give din hund lidt ekstra særbehandling, så kan du overveje VIP hundepension, som betyder at din hund bliver passet af stedet, og bliver ekstra forkælet. Her vil der indgå 4 gåture om dagen, eget hotelværelse og masser af glæde og hygge om din hund, præcis som I begge fortjener!

Summary
Her kan du tage på en velfortjent ferie med din hund
Article Name
Her kan du tage på en velfortjent ferie med din hund
Description
ANNONCE Vi har alle brug for en pause engang i mellem. Dét at kunne få ladet batterierne op på en lækker ferie uden at tænke på hverdagen, er helt fantastisk.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 6 mar 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.