Forside » Gæsteindlæg

Her er de gadget-trends, du skal følge

ANNONCE

Her på IT-artikler.dk forsøger vi altid så vidt muligt at orientere jer læsere om trends og nyheder indenfor IT og gadgets. Selvom der hele tiden opstår nye trends og kommer nye gadgets på markedet, så er det vores fineste rolle at informere jer om de nye trends, så her får I nogle bud på, hvilke gadgets og trends, der er værd at følge.

De nyeste mobiltelefoner

Ja, det lyder rimelig indlysende. Men i en verden, hvor tech-giganter som Huawei, Apple og Samsung konstant konkurrerer mod hinanden, kan det godt være svært at finde ud af hvilken telefon, man skal købe.

Uanset om, du er på Steve Jobs’ eller Samsungs side, er det en god idé at skrive en liste op efter, hvilke specifikationer man ønsker, at mobilen skal have. Vil du have en mobil, der næsten kan fungere som et professionelt kamera? Så skal du måske kigge mod nogle af de nyeste iPhone-modeller, som har fået en opgradering af dimensioner, når det gælder kameraet. Vil du have en robust telefon med hurtig hastighed, skal du skue mod Samsungs nyeste Galaxy-model, hvor batterilevetiden i øvrigt er i top.

De her modeller kan ofte være sindssygt dyre, så det er en god idé at kigge efter, hvor du kan spare henne. Det kan du på OiSTER’s hjemmeside, hvor du kan få en billig mobil som kan det hele. De har de nyeste mobiltelefoner fra Apple, Samsung m.m., uden at du behøver bruge en bondegård. Der er samtidig abonnementer til både den fattige studerende og personen, der ønsker fri tale og fri data, og du kan både købe telefonen på afdrag og kontant. Så det er altså med at finde ud af, hvilken mobiltelefon, der passer dine behov.

Alt skal være trådløst

Det er ingen hemmelighed, at det er trådløse ting, der hitter i dag. Trådløst internet, trådløse høretelefoner og trådløse højtalere.

Specielt høretelefoner og højtalerne er værd at implementere i din hverdag, da de beviser fordelene ved at bruge Bluetooth. Hvis du går ned ad en gågade, kan du næsten ikke undgå at se et par AirPods eller trådløs høretelefoner fra Jabra. De trådløse høretelefoner er små og kan tages med overalt. Det er en god måde at høre musik og modtage telefonopkald på, fordi man ikke er afhængig af at skulle holde telefonen i hånden.

En god trådløs højtaler er garanti for en god aften, og de kan ofte fås til helt fordelagtige priser.

Motionsure

Vi danskere er blevet mere og mere vilde med at dyrke motion, og det kan både ses i de motionsapps, vi bruger, men i særdeleshed også de motionsure, vi bruger. Sidste jul lå der helt sikkert en masse motionsure under juletræet, fordi det er en rigtig god gave til den sportsinteresserede. Der findes smarte ure, som kan tracke ens løbeture og ovenikøbet analysere dem, når man er færdig med at løbe. Er man ikke den store løber, findes der også ure, som kan måle ens daglige fysiske aktivitet, uanset om man går op ad trapper dagligt eller cykler hver dag.

Et motionsur er altså en god investering, uanset om det er til dig selv eller til en, du har kært.

Summary
Her er de gadget-trends, du skal følge
Article Name
Her er de gadget-trends, du skal følge
Description
ANNONCE Her på IT-artikler.dk forsøger vi altid så vidt muligt at orientere jer læsere om trends og nyheder indenfor IT og gadgets. Selvom der hele tiden opstår nye trends og…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 mar 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.