Forside » Gæsteindlæg

Hele tiden kun ét klik væk

Annonce

Det er ingen hemmelighed, at vi bruger rigtig meget tid foran vores computere. Men hvad bruger vi egentlig al den tid på? Det kan være alt fra at kigge lidt rundt på sociale medier til at underskrive et huskøb. Efterhånden kan de fleste ting ordnes via vores computer og en internetforbindelse. Selv de mest komplicerede og omfattende ting kan ordnes online.

Google er vores ven

En ting vi bruger flittigt, er søgninger på Google. Det kan være søgninger omkring helt basale ting til mere komplicerede ting. Nogle vil måske argumentere for, at vi bliver dummere, fordi vi hele tiden sætter vores lid til Google frem for at bruge vores egne kloge hoveder. Men det er da bare nemt at kunne hoppe ind på Google og f.eks. søge: ”Hvilke forsikringer skal jeg have?”, for google kender næsten altid svaret. Ejer du et hus skal du have en husforsikring, ejer du en bil skal du have en bilforsikring, bor du i lejlighed skal du have en indboforsikring osv.

Altid ét skridt foran

Ikke nok med at en søgning kan være behjælpelig med at besvare vores spørgsmål, så kan den måske også finde alternativer og anden inspiration, der måtte være relevant i forbindelse med din søgning. I forbindelse med en bilforsikring er der f.eks. andre relevante ting at tage stilling til, når du skal oprette denne. En enkelt søgning på bilforsikring kan give dig en masse relevante informationer om ting, du måske ikke selv kendte til eller havde overvejet. For hvad er forskellen på en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring? Hvad er en tilvalgsdækning? Og hvordan er du stillet, hvis dine børn låner din bil og laver en skade? Hvilke udbydere findes der og hvordan er deres priser? Google giver dig svaret.

Træf din beslutning ud fra andres erfaringer

En anden hjemmeside, der bruges meget, er Trustpilot. Her kan almindelige danskere gå ind og læse andre menneskers erfaringer med en pågældende virksomhed eller et pågældende produkt. På den måde kan man indhente råd og vejledning hjemmefra. Desuden er det den mest ærlige vurdering man kan få, da anmeldelserne beror på andre folks oplevelser, og man får derved en objektiv vurdering. Tager vi eksemplet omkring bilforsikring igen, kan du med stor sandsynlighed gå ind og læse om folks oplevelser med forskellige bilforsikringer hos forskelle forsikringsudbydere, og på baggrund af dette kan du træffe beslutningen om, hvem du vil bestille din bilforsikring hos.

 

Summary
Hele tiden kun ét klik væk
Article Name
Hele tiden kun ét klik væk
Description
Annonce Det er ingen hemmelighed, at vi bruger rigtig meget tid foran vores computere. Men hvad bruger vi egentlig al den tid på? Det kan være alt fra at kigge…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 19 feb 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.