Forside » Gæsteindlæg

Har du styr på IT systemet i din virksomhed?

Uanset om du er i gang med at starte en ny virksomhed, eller om det er et par år siden du har registreret den, gælder det, at du har godt styr på IT infrastrukturen og sikkerheden. Et velfungerende IT system hjælper dig og din virksomhed med bl.a. at behandle vigtige og personfølsomme informationer samt skabe et overordnet overblik. Alt fra et stabilt trådløst netværk til sikre interne servere er elementer, som et IT system tager hånd om. Selvom sikkerheden af og til godt kan blive glemt lidt, når der er deadlines, som skal ordnes og arbejdsopgaver, der skal klares, bør du alligevel huske på at give denne del større opmærksom ved den daglige drift. Det er det hele værd at investere i sin virksomheds IT sikkerhed. Der er i den sammenhæng et par ting som højst sandsynligt er vigtige for de fleste virksomheder ved valget af IT system:

–          Værdi for pengene

–          Gode og opdaterede værktøjer

–          God mulighed for kundesupport og rådgivning, hvis det bliver nødvendigt

Vær omhyggelig ved valget IT løsninger til din virksomhed – du vil ikke fortryde det!

 

Skræddersyede løsninger til dig og din virksomhed

Der findes efterhånden rigtig mange firmaer der udbyder IT løsninger til virksomheder, men det gælder om at investere i et system, der er tilpasset til netop din virksomheds behov. På den vis får begge parter mest muligt ud af aftalen. XP Consult er et firma der udbyder skrædersyede IT løsninger til virksomheder, og som sørger for at alle IT investeringer du ønsker i form af løsninger og produkter, fungerer som de skal. Medarbejderne stræber efter at være loyale rådgivere og din virksomhed bliver dækket ind med væsentlige og altid opdaterede løsninger. Det kan være en god idé at samle alle IT løsninger i et system, og her har XP Consult en smart løsning. De tilbyder en serviceaftale, der dækker over de forskellige faciliteter, som er vigtige for dig og din virksomhed. Med en sådan serviceaftale varetages al drift og vedligeholdelse af dine IT løsninger af XP Consult. Faciliteter der indgår i en XPect aftale dækker bl.a. over:

–          Rådgivning og support når det kommer til IT sikkerhed og forretningsudvikling og meget andet (via telefon, e-mail eller fjernsupport)

–          At du får en økonomisk oversigt, der viser investeringer, licenser og abonnementer i flere år ude i fremtiden. Det giver en økonomisk sikkerhed, som styrker samarbejdet og det loyale bånd.

–          Aktiv overvågning! Med IT overvågning er XP Consult proaktive og sørger for at eventuelle problemer bliver løst, før de påvirker andre systemer.

–          Veluddannede IT teknikere, der sørger for, at alt er installeret som det skal, så du ikke støder på udfordringer eller andre problemer.

Vi håber, at du med denne artikel blev lidt klogere på, hvor vigtigt det er at have et velfungerende IT system.

Summary
Har du styr på IT systemet i din virksomhed?
Article Name
Har du styr på IT systemet i din virksomhed?
Description
Uanset om du er i gang med at starte en ny virksomhed, eller om det er et par år siden du har registreret den, gælder det, at du har godt…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 11 sep 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.