Forside » Gæsteindlæg

Guide – få en sjov aften med vennerne

Annonce

Har du og vennerne planlagt at mødes en fredag aften uden at vide, hvad I skal finde på? Bare rolig, vi har den ultimative guide til dig her.

1. Murder Mystery

Det er blevet mere og mere populært at tage til teambuilding, hvor man i fællesskab skal arbejde sammen om at løse en række opgaver. En af de særligt populære former for teambuilding er mordmysterier hvor man skal løse mysteriet om, hvem morderen er. Der findes mange brætspil, hvor man skal finde morderen, men det her er taget til det næste niveau. Det hedder Murder Mystery, og her er både realistiske rekvisitter og skuespillere, der føles meget autentiske. Du kommer til at føle dig som en detektiv, der skal løse et rigtigt mysterie.

Og der findes flere forskellige former for mordmysterier. Der er bl.a. teater, hvor du skal sidde og holde øje med skuespillernes handlinger for til sidst at kunne udpege, hvem morderen er. Der findes samtidig mordmysterier, hvor I selv skal deltage aktivt. Én af jer vil så blive udpeget som morder, hvor I alle skal finde frem til morderen, mens morderen selv skal undgå at blive afsløret.

Det er et virkelig sjovt koncept, som får din indre detektiv frem og danner rammerne for en sjov aften med vennerne.

2. Hold gamenight

Det er en oplagt mulighed, men ikke mindre sjov af den grund. Det er nemlig altid sjovt at holde LAN med vennerne og sidde og spise burgers, mens I spiller fra aften til næste morgen. Et par oplagte spil kan være: Counter-Strike, World of Warcraft, League of Legends, FIFA og Fortnite. Udover dem, er der også spil på den nye Nintendo Switch. Det er en smart konsol, som både fungerer håndholdt og kan sættes til TV’et. Der kan købes spil som Mario Kart og Super Smash Bros, hvor der i hvert fald er til en masse timers underholdning. Så er det bare med at holde sig vågen!

3. Se fodbold

Selv hvis du ikke er den største fodboldnørd, er det faktisk rigtigt fedt at se fodbold sammen, fordi man alle er sammen om det. En opskrift på en god aften med fodbold er:

–          En ramme øl

–          Nachos med ost, kylling og guacamole

–          Små sliders med bøf, salat og bacon

–          En god internetforbindelse

–          Det mest behagelige tøj, du kan finde

Hvis du skal have en fed aften med vennerne, er det altså de her ting, der skal til. Alternativt kan I også tage i byen og se fodbold. På mange pubs viser man fodbold, og der kan man jo snildt få en øl til.

 

Summary
Guide - få en sjov aften med vennerne
Article Name
Guide - få en sjov aften med vennerne
Description
Annonce Har du og vennerne planlagt at mødes en fredag aften uden at vide, hvad I skal finde på? Bare rolig, vi har den ultimative guide til dig her. 1.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 jul 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.