Forside » Sidens nyheder

Gratis kontorpakke fra LibreOffice

Hvis du mangler en kontorpakke, men ikke synes du har råd til programmerne fra Microsoft, kan du installere den gratis pakke fra LibreOffice. Kontorpakken består af programmerne Tekstbehandling, Regneark, Præsentationer, Tegning, Database og Formel. Hvis du i øvrigt mangler et simpelt program til oprettelse af diagrammer, kan kontorpakkens program Tegning anbefales.

Har du Java?
Da LibreOffice bruger Java, er det en god idé at starte med at undersøge, om du har den seneste version af Java. Besøg DLC.dk’s Java side og klik på linket Do I have Java?. Siden tjekker nu, om du har Java og i så fald hvilken version. Hent og installer den seneste version af Java.

Installer LibreOffice
Besøg DLC.dk’s LibreOffice side og klik på Hent LibreOffice. Hent og installer de to nyeste installationsfiler “install_multi” og den danske hjælp “helppack_da”, som er samlet i DLC.dk’s download pakke.

Når de to filer er blevet installeret, er du faktisk klar til at bruge kontorpakken.

Summary
Gratis kontorpakke fra LibreOffice
Article Name
Gratis kontorpakke fra LibreOffice
Description
Hvis du mangler en kontorpakke, men ikke synes du har råd til programmerne fra Microsoft, kan du installere den gratis pakke fra LibreOffice. Kontorpakken består af programmerne Tekstbehandling, Regneark, Præsentationer,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 okt 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Martin Ploug

Mit navn er Matin, og jeg er 36. Jeg er uddannet Multimediedesigner men arbejder som IT-medarbejder hos Aarhus Universitetshospital.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.