Forside » Gæsteindlæg

Fra sløv PC til hurtig PC

Er din computer begyndt at køre langsomt? Tager opstart af programmer som Microsoft Office sin tid? Lagger din computer spil og er Internet Explorer lang tid om at loade web sider? Så er sandsynligheden for at dit system er overbelastet overhængende.

Registry Victor

Alt information om programmer registreres i Windows’ registreringsdatabase – her tilføjes referencer til filer, genveje, drivere, hjælpefiler, system services og lign. Efter en tid bliver informationen i registreringsdatabasen så omfattende, at det trækker voldsomt på hukommelsen i Windows at køre selv de simpleste programmer. Resultatet er, at du oplever en langsom og ustabil computer.

Løsningen på problemet er, at rydde op i registreringsdatasen og optimere den måde ressourcerne i Windows anvendes på. Med Registry Victor kan du på kort tid rense ud i overflødige filer og referencer i registreringsdatabasen, samt optimere dit system fra sløv PC til hurtig PC.

Læs mere her http://slowpc.dk/

Summary
Fra sløv PC til hurtig PC
Article Name
Fra sløv PC til hurtig PC
Description
Er din computer begyndt at køre langsomt? Tager opstart af programmer som Microsoft Office sin tid? Lagger din computer spil og er Internet Explorer lang tid om at loade web…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 15 apr 2009 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • Jonathan - 21 oktober 2011 kl. 23:50

    Kan også anbefale IObit Toolbox – Det er gratis, og rigtig godt program til at få en hurtigere computer.

    Du/i kan se en video om det her:

    http://www.youtube.com/watch?v=GYOsuRwspBw

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.