Forside » Gæsteindlæg

Fotoalbum på din egen hjemmeside

Ønsker du et fotoalbum på din hjemmeside, som er nemt at opsætte og se utroligt flot ud, er der her en vejledning til hvordan dette klares. Programmet hedder Flash Gallery og er baseret på flash (som navnet også siger), det gør at det ser rigtig flot ud når du skifter billeder osv. Dette galleri kræver at dit webhotel/hjemmeside understøtter PHP, ellers vil det ikke virke. Du kan gå ind på din udbyders hjemmeside, altså der hvor din hjemmeside ligger, og se om dit webhotel understøtter PHP.

1. Start med at downloade programmet her: Flash Gallery

2. Programmet ligger i en pakket fil, som skal pakkes ud. Hvis du ikke ved hvordan dette gøres kan du se denne guide her: Hvordan pakker man en pakket fil ud

3. Når du har fået pakket filen ud, skal du gå ind i mappen, og videre ind i undermappen “img

flashgallery

4. Her skal du så ligge de billeder ind som du ønsker at kunne se i dit nye billedgalleri.

billedgalleri

5. Nu skal du så uploade din mappe “flashgallery” til roden af dit webhotel. Det vil sige at det skal ligge der hvor dine andre filer ligger, index.html osv.

fotoalbum

6. Nu er du så færdig, og vi skal tjekke om det virker. Prøv linket nedenfor.

Se mit fotoalbum

Summary
Fotoalbum på din egen hjemmeside
Article Name
Fotoalbum på din egen hjemmeside
Description
Ønsker du et fotoalbum på din hjemmeside, som er nemt at opsætte og se utroligt flot ud, er der her en vejledning til hvordan dette klares. Programmet hedder Flash Gallery…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 5 jun 2010 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.