Forside » Gæsteindlæg

Forøg din virksomheds effektivitet

Vanerne ændrer sig i takt med udviklingen af teknologien, kundeadfærden og indkøbsvanerne. Det er derfor vigtigere end nogensinde at tiltrække nye kunder og pleje de kunder, vi allerede har. For at skabe bedre kunderelationer, kræver det en holistisk tilgang, der omfatter en langsigtet strategisk plan, en effektiv løsning, og ikke mindst en høj anvendelse af denne løsning. Hele tiden med kunden i fokus.

At arbejde med CRM (Customer Relationship Management) omfatter meget mere end blot at tilpasse ny software. Det handler lige så meget om mennesker, som det handler om processer. Processen med at implementere et CRM-system kræver ofte ændringer i mange dele af organisationen.

De områder der påvirkes af en implementering, er:

  • Forretningsplanen
  • CRM strategien
  • Forretningsprocesserne
  • Organisationen
  • Kulturen
  • Ledelsen
  • Support systemet

Et af de bedste programmer til at arbejde med CRM er Microsoft Dynamics CRM. Det er et enkelt og effektivt værktøj.
Microsoft Dynamics CRM er en nem at bruge, det er en fleksibel og integreret løsning. Det giver dig en konkurrencemæssig fordel og øget lønsomhed med nye værktøjer, der strømliner dit salg, marketing og service organisation. Microsoft Dynamics CRM har enkle, men kraftfulde funktioner til relationship management, der hurtigt og nemt kan tilpasses, integreret og vedligeholdes. Enkeltheden opfordrer dig til rent faktisk at bruge programmet, og det giver dig mulighed for at fokusere på kunden.

Progressive, som er Dynamics konsulent, leverer en CRM-løsning der er en komplet pakke baseret på Microsofts Dynamics CRM. Dette program er designet ud fra behovet for at kunne styre alle virksomhedens vigtigste elementer så som salg og service, samt marketingskampagner. Det kan leveres som en cloudbaseret løsning, så du kan bruge hvor du vil. Samtidig er serveren hostet hos Progressive eller lokalt hos den enkelte virksomhed.

Præcise kundeoplysninger fra hele virksomheden er altid tilgængelige via en web-klient – uanset hvor du er. Enhver, der ønsker at arbejde gennem Outlook-klienten kan gøre det enten on- eller offline. Når du er på farten kan du bruge den mobile klient og altid have adgang til de nyeste oplysninger.

Systemet integrerer godt med andre Microsoft-programmer som for eksempel Outlook, Office365, Lync, Skype, Yammer, SharePoint, Microsoft NAV, Microsoft AX og Microsoft Biztalk.

Summary
Forøg din virksomheds effektivitet
Article Name
Forøg din virksomheds effektivitet
Description
Vanerne ændrer sig i takt med udviklingen af teknologien, kundeadfærden og indkøbsvanerne. Det er derfor vigtigere end nogensinde at tiltrække nye kunder og pleje de kunder, vi allerede har. For…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 dec 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.