Forside » Gæsteindlæg

Fordelene ved at have eget fibernet

Sponsoreret indhold: 

Internettet er livsblodet for rigtig mange foretagender i denne moderne verden. Det er en port til underholdning, det er et værktøj til arbejde, og det er den mest effektive kommunikationsmåde, vi har i dag. Derfor er det svært at forestille sig en hverdag uden internettet.

Internettet bliver år for år hurtigere, og lige nu er det hurtigste, du kan få, fibernet. Fibernet kan downloade op uploade data med lynets hast, og det er ovenikøbet langt mere stabilt end normalt internet. Hvis du skaffer dig dit eget fibernet kort, så er der store fordele at hente. Disse fordele vil vi i denne artikel diskutere.

Minimale afbrydelser

En af de mest brugbare fordele ved fibernet er dets stabilitet. Du vil meget sjældent komme til at opleve afbrydelser i din forbindelse. Hvorfor det? Fordi fibernet ikke kører igennem et trådløst signal. Fibernet er lagt med kabler fra udbyderen til din husstand. Kabler er langt mere stabile, og de er begravet under jorden hvilket beskytter dem.

Det er en stor bonus, hvis du for eksempel spiller mange online videospil. Så skal du ikke frygte at blive disconnected under en vigtig kamp. Det er også smart, hvis du bruger det til streaming, og ikke kan fordrage afbrydelser midt i en spændende serie. Og til slut, hvis du bruger internettet til dit arbejde, er det også en fordel. Ingen afbrydelser betyder mere effektivitet.

Hurtigere downloads og uploads

Download- og uploadhastighed er det helt essentielle for en god internetforbindelse. Jo hurtigere det kan gøres, des bedre er det. Her er der ingen konkurrence, når det gælder fibernet. Det er det hurtigste, du kan få.

Med fibernet er det ofte muligt at kunne downloade mindst 20 mb i sekundet. Ofte kan man dog få en langt hurtigere hastighed. Det betyder, du kan downloade og uploade store filer på nærmest ingen tid.

Hvis du spiller videospil, så er du nok også bekendt med, at nogle spil er meget store. De kan fylde flere hundrede gb. Uden fibernet kan det sagtens tage en hel dag eller mere at downloade et spil af den størrelse. Med fibernet vil det måske tage en enkel time. Det er en meget stor forskel.

Konkurrencedygtig pris

Fibernet lyder meget bedre end normalt internet, og derfor må det vel så også koste mere, ikke? Her er svaret ofte nej. Fibernet er hverken dyrere eller billigere end normalt internet. Hvis du har adgang til det, så er der ingen grund til ikke at begynde at bruge det.

Men selvfølgelig, det er langtfra alle husstande, der umiddelbart har adgang til fibernet. Som sagt så kræver fibernet, at der graves kabler ned til det. Og dem skal firmaer, der sælger fibernet, selv lægge og have tilladelse til at lægge.

Derfor kan du godt være uheldig, at slet ikke have adgang til det. Og det er specielt tilfældet, hvis man bor på landet eller i en meget lille by. De fleste storbyer og byer af mellemstor størrelse vil som regel have adgang til fibernet. Tjek, om din husstand kan få det, og så gør det. Det er meget mere produkt for de samme penge.

Summary
Fordelene ved at have eget fibernet
Article Name
Fordelene ved at have eget fibernet
Description
Sponsoreret indhold:  Internettet er livsblodet for rigtig mange foretagender i denne moderne verden. Det er en port til underholdning, det er et værktøj til arbejde, og det er den mest…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 27 aug 2021 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.