Forside » Gæsteindlæg

Forbedr belysningen på arbejdspladsen med LED

Et sundt og godt arbejdsmiljø er vigtigt for kvaliteten af det udførte arbejde. Desuden er det vigtigt for medarbejdernes trivsel og den generelle stemning på arbejdspladsen, og det kan derfor godt betale sig at sikre et godt arbejdsmiljø. Det kan du for eksempel gøre ved at forbedre belysningen med LED! Læs mere om den gode arbejdsplads lige her!

Sådan får du gode og effektive medarbejdere

Noget af det vigtigste til at få gode og effektive medarbejdere er at sikre det gode arbejdsmiljø. Det betyder, at der skal være en god, professionel omgangstone på kontoret, at medarbejderne skal have personalegoder og ordentlige lønforhold, og at selve kontorindretningen er optimal. Du kan i høj grad motivere dine medarbejdere ved at give dem attraktive lønaftaler og bonusser i forbindelse med ekstragodt arbejde, og det skal du bestemt ikke være bleg for! Desuden giver det en større arbejdsglæde – og dermed et bedre udbytte – hvis dine medarbejdere har det godt på arbejdspladsen, og du skal derfor også hjælpe til med at sikre gode sociale rammer. Hvis medarbejderne har det godt indbyrdes, vil der nemlig være større glæde ved at møde på arbejde og større fleksibilitet i forbindelse med eksempelvis sygdom. Hvis man kender sin kollega, som har lagt sig syg, rigtig godt, vil man nemlig i højere grad være villig til at hjælpe til, og desuden er der færre, der melder sig syge, hvis de har det godt med kollegaerne og gerne vil se dem på arbejdspladsen. De sociale rammer er altså i højsædet!

Det vigtige ved den rigtig indretning på kontoret

Ud over de sociale rammer skal de fysiske rammer naturligvis også være på plads, hvis du ønsker effektive medarbejdere. Derfor skal du nøje overveje indretningen af kontoret. Der skal gerne være behageligt at opholde sig der, men det skal heller ikke blive en lounge med store, bløde sofaer. Stolene skal være behagelige at sidde i og skal være gode for kroppen, når nu man skal sidde ned i mange timer hver dag, men du skal ikke investere i lænestole til hele kontoret, for at komforten er i top! Derimod skal du sørge for at indrette kontoret, så det indbyder til godt, effektivt arbejde blandet med hyggelige stunder. Det betyder for eksempel, at der i et åbent kontormiljø kan være en kaffemaskine med et lille bordarrangement i den ene ende. Hvis folk vender sig til at klare hyggesnakken og diverse interne aftaler her, generer det ikke de andre på kontoret, og desuden er det et lille afbræk fra computerarbejdet.

God belysning sikrer godt arbejde

Vi kender alle til at sidde i halvdårlig belysning og forsøge at skrive eller læse noget, og det ér bare dødirriterende! Det er svært at få udrettet noget, og desuden er det yderst usundt for øjnene, som ellers gerne skal følge os resten af livet. Derfor handler et godt arbejdsmiljø også om, at der er den rette belysning, og det kan du for eksempel sikre dig med LED-belysning! Et firma, der har helt styr på dette, er LED-TEK (besøg hjemmesiden), som er specialiserede i LED-kontorbelysning. Her finder du masser af smarte løsninger til belysningen på arbejdspladsen, så du indbyder til godt arbejde på hele kontoret! Hvis belysningen er i orden, er det meget lettere at få udført dagens opgaver, og desuden bliver man ikke nær så døsig på en lang dag, hvis der er god og ordentlig belysning, i forhold til hvis man sidder i et halvmørkt lokale. Der er altså masser af gode grunde til at fokusere på belysningen på arbejdspladsen, hvis du gerne vil have godt arbejde og glade medarbejdere!

Summary
Forbedr belysningen på arbejdspladsen med LED
Article Name
Forbedr belysningen på arbejdspladsen med LED
Description
Et sundt og godt arbejdsmiljø er vigtigt for kvaliteten af det udførte arbejde. Desuden er det vigtigt for medarbejdernes trivsel og den generelle stemning på arbejdspladsen, og det kan derfor…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 30 jan 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.