Forside » Gæsteindlæg

Fire tips til at optimere din virksomhed

Annonce

Det er ikke alle virksomhedsejere, som kan eller vil indse det, men faktum er, at de fleste virksomheder kan optimeres på forskellige fronter.

Det er fornuftigt at gå nogle af virksomhedens største udgiftsposter efter i sømmene, da det kan give dig et overblik over, hvor der kan optimeres og spares.

 

1.     El – Få besøg af en energivejleder

El udgør en af de største udgiftsposter i den gennemsnitlige danske virksomhed.

Er du virksomhedsejer, og drømmer du om en lavere elregning, vil du kunne få meget ud af at få besøg af en energivejleder. Den kompetente vejleder kan nemlig komme med en lang række rentable og energiforbedrende forslag, som vil kunne gavne din virksomhed på sigt.

I dag er der rig mulighed for at spare penge på el og samtidig skåne miljøet. Føler du, at din virksomheds udgifter til el er blevet uoverskueligt høje, kan du gøre klogt i at indhente et tilbud på en ny elaftale til din virksomhed.

 

2.     Bogføring – Tag kontakt til en bogholder

Der er ingen grund til, at du skal bruge timer og atter timer på at bogføre alverdens bilag, når du kunne bruge tiden på salg, markedsføring, udvikling og meget andet. Selvom du benytter dig af et professionelt regnskabsprogram, kan du hurtigt komme til at køre træt i det, hvorfor du bør alliere dig med en kompetent bogholder.

I større virksomheder vil det også være hensigtsmæssigt at hyre en revisor, da revisoren kan løse nogle af de økonomiske opgaver, som bogholderen ikke har mulighed for at tage hånd om.

 

3.     Markedsføring – Lad et eksternt bureau klare det

Råder din virksomhed over en stor og kompetent markedsføringsafdeling, så er det som udgangspunkt ikke nødvendigt at outsource markedsføringen. Det er derimod oplagt at outsource salg og markedsføring, hvis man ikke råder over kompetente markedsføringseksperter.

SEO, Google Adwords, SoMe Marketing, PR – Der er mulighed for at få professionel hjælp til det hele. Vælg et markedsføringsbureau, som du føler dig tryg ved.

 

4.     IT – Outsourc driften af servere og netværk

IT er på alle måder fantastisk – ikke mindst i forretningsmæssige sammenhænge. Det kan nemlig være med til at effektivisere din virksomhed. De fleste virksomheder er afhængige af diverse IT systemer og udstyr, hvorfor det er afgørende, at det altid fungerer, som det skal.

Det kan for mange virksomheder være en god idé at outsource driften af servere og netværk, da det kan være med til at øge sikkerheden og trygheden. Prosys giver dig en nærmere introduktion til dette emne. Du kan på vegne af din virksomhed få et godt tilbud på optimering af jeres it-drift, såfremt det vækker interesse.

 

Summary
Fire tips til at optimere din virksomhed
Article Name
Fire tips til at optimere din virksomhed
Description
Annonce Det er ikke alle virksomhedsejere, som kan eller vil indse det, men faktum er, at de fleste virksomheder kan optimeres på forskellige fronter. Det er fornuftigt at gå nogle…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 29 sep 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.