Forside » Gæsteindlæg

Find det bedste ladekabel

Sponsoreret

Vi kender stort set alle sammen situationen. Mobilen er lav på strøm om aftenen, man lægger den til opladning og opdager så næste morgen, at der kun er 5 procent strøm på. Det er frustrerende, når opladeren går i stykker – specielt når man skal bruge den allermest. Vi er stødt på et spørgsmål, der bliver stillet igen og igen. Er der forskel på opladerne og kablerne i kvalitet? Ja, det er der.

Der findes mange forskellige slags ladere og kabler på markedet, og størstedelen af dem er kopivarer. Det afspejler sig sjældent på andet end prisen, lige indtil opladeren ikke virker mere. Det er også set i flere tilfælde, at billige kopier af de originale opladere bryder i brand, simpelthen fordi sikkerheden er sparet væk. Et perfekt eksempel er Apple-opladerne, som kan fås i tusind udgaver, og til et hav af forskellige priser. Har man fået fat i en uoriginal lader, er der i mange tilfælde brandfare, fordi laderne og kablerne er lavet af et forkert, men billigt materiale.

Når du skal finde det bedste kabel, er det derfor vigtigt at være realistisk omkring prisen – for man får typisk hvad man betaler for. En iPhone lader af god kvalitet er derfor ikke den billigste af dem alle. Med lige præcis en lader til iPhone, er der dog forskellige måder at kvalitets-sikre sig på. Først og fremmest kan man finde ud af, om kablet er MFi-certificeret. Det er Apples licensprogram, og det bruges som Apples egen ”godkendelse” af produktet. På den måde sikrer man, at kablet ikke er en lav-kvalitets kopi, der kun holder et par uger.

Når det gælder Micro-USB, som bruges til alle Android-telefoner og et hav af andre gadgets, er det dog straks sværere. Der er ingen overordnet leverandør af disse, der kan kvalitetssikre varen, så her skal man være vågen. En god tommelfingerregel er at gå efter de kabler, der er garanti på. Der er forhandlerne så sikre på deres kabler, at de ikke regner med at du får brug for et nyt inden for garanti-perioden. Hvis uheldet skulle være ude, er det bare at kontakte forhandleren og bede om et nyt, såfremt garantien stadig er gældende.

Summary
Find det bedste ladekabel
Article Name
Find det bedste ladekabel
Description
Sponsoreret Vi kender stort set alle sammen situationen. Mobilen er lav på strøm om aftenen, man lægger den til opladning og opdager så næste morgen, at der kun er 5…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 19 mar 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.