Forside » Gæsteindlæg

Få styr på ejendomsadministrationen

Annonce

Mange af os har nok prøvet at spille hotelspil, Sims eller spil, hvor man skal agere vicevært. Det er dog lidt en anden sag at være vicevært eller at være ejendomsadministrator i virkeligheden. Der er en del flere opgaver end i spillene, og her kan man ikke slukke for spillet, når man har lyst eller ændre på forskellige ting uden lige, som man kan i Sims. Men derfor behøver det ikke at være en sværere opgave end højst nødvendigt.

Få succes med lejerne

Når du har en udlejningsejendom, er der mange ting, der skal holdes styr på. Det er f.eks. lejekontrakter, håndværkere skal forbi, og så er der selvfølgelig kommunikationen mellem dig og lejerne.

Derudover er der ting som:

–          Opkrævning af leje

–          Indflytningssyn

–          Kontakt til varmemålefirma

Det er bare en brøkdel af de opgaver, der skal være styr på for at få det bedst samarbejde muligt mellem lejerne og viceværten. Hvis du skal have det bedste udbytte af samarbejdet mellem dig og dine lejere, kan det være nødvendigt med hjælp ude fra. I den situation kan det være en god idé at få hjælp til ejendomsadministration. Hvis du får en ejendomsadministrator, sikrer du, at der er styr på alle tænkelige opgaver indenfor f.eks. drift og økonomi. Har du lidt svært ved at finde rundt i lejeloven, er det helt forståeligt. Det er også et virvar af regler, men som du sagtens kan få hjælp til.

Er du medlem af en ejer- eller andelsforening?

Hvis du sidder i bestyrelsen i en ejerforening eller andelsforening, ved du allerede, hvor meget arbejde det kan kræve, og så er det ovenikøbet frivilligt. Det går ud på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, hvor der skal vælges bestyrelse.

Hvis du også har valgt at blive formand, er der meget arbejde, der hænger på dine skuldre. I virkeligheden svarer arbejdet til at sidde i ledelsen af en lille virksomhed, da man til bestyrelsesmøder diskuterer drift og ansvarsområder. Derudover står bestyrelsen også for at planlægge og igangsætte småreparationer og håndtere klager. Derfor kan man med fordel få hjælp til ejendomsadministration udefra, fordi man i forvejen bruger lang tid på drift og økonomi. Hvis I vælger at få hjælp til at få styr på administrationen, bliver der mere tid til at kunne diskutere de vigtigere beslutninger til møderne.

 

Når du har styr på ejendomsadministration, sikrer du at kunne bruge mere tid på de opgaver, der virkelig tæller. Samtidig er det en god måde at styrke samarbejdet og kommunikationen mellem alle parter.

Summary
Få styr på ejendomsadministrationen
Article Name
Få styr på ejendomsadministrationen
Description
Annonce Mange af os har nok prøvet at spille hotelspil, Sims eller spil, hvor man skal agere vicevært. Det er dog lidt en anden sag at være vicevært eller at…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 19 feb 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.