Forside » Gæsteindlæg

Få styr på de praktiske ting i din virksomhed

Det er væsentligt, at din virksomhed har styr på det praktiske i hverdagen for at sikre en flydende og effektiv arbejdsgang. Desuden er det med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Hvis der er styr på de mindre detaljer og praktiske sager, er det nemmere at tage hånd om de lidt større udfordringer og opgaver.

 

Et behageligt indeklima skaber et godt arbejdsmiljø

Det er vigtigt, at din virksomhed er rengjort, ryddelig og indbydende – både for medarbejdernes og de besøgendes skyld. Et ordentligtindeklima giver et godt indtryk og skaber et behageligt arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø er med til at øge medarbejdernes motivation og trivsel på jobbet. Sørg derfor for at have en aftale med en virksomhed, som tilbyder professionel erhvervsrengøring, både den daglige, lettere rengøring og de jævnlige hovedrengøringer. Rengøringsfirmaer, som tilbyder erhvervsrengøring, kan typisk klare både den indvendige og udvendige rengøring, f.eks. af fliser, facader og vinduer. Du kan se priser på erhvervsrengøring på denne side.

Derudover skal indretningen være gennemtænkt, praktisk og pæn. Virksomhedens indretning påvirker de besøgendes indtryk og medarbejdernes trivsel. Hvordan du arrangerer kontorlandskaber og andre arbejdsarealer er essentielt for medarbejdernes effektivitet. Du kan f.eks. sørge for, at medarbejdernes kontorer er åbne for at styrke deres team work og samtidig have nogle gode ruminddelinger, så de også kan arbejde i fred og ro.

 

Bogføring skal være en prioritet

Noget så simpelt som bogføring kan faktisk være afgørende for din virksomheds udvikling. Når du sørger for, at der bliver holdt styr på virksomhedens udgifter og indtægter, har du grundlaget for at lave et retvisende regnskab, så du løbende har et billede af virksomhedens økonomi. På den måde får du et bedre overblik over virksomhedens muligheder og udfordringer ift. budgetter og strategiske tiltag. Det er således vigtigt, at bogføring er en daglig prioritet, så du sikrer dig, at det til hver en tid er overskueligt at gennemgå din virksomheds økonomi. Så ansæt en dygtig bogholder, eller uddeleger opgaven med bogholderi og regnskab til et servicebureau, som også kan tage sig af lønadministration.

 

Velfungerende IT-systemer er et must

Vi lever i dag i en digitaliseret verden, hvor internet, teknologi og computere er dominerende i erhvervslivet, så det er af afgørende betydning, at virksomhederne har nogle gode IT-systemer. IT-systemer bør være stabile, effektive og bør opdateres jævnligt. Mange virksomheder bliver udsat for online svindel, hacking-forsøg eller andre forsøg på ulovlig indtrængen i virksomhedens data og systemer. Derfor skal IT-systemer både være sikre i sig selv og skabe sikkerhed. Samtidig skal IT-systemer beskytte personfølsomme og forretningskritiske data. Husk at sætte dig ind i den nye persondatalov, der træder i kraft 25. maj 2018. Du skal også sørge for, at din virksomheds IT-support er i top, således at I nemt kan hente hjælp hos eller tilkalde en supporter, hvis systemerne skulle melde fejl.

 

Gode fællesarealer styrker sammenholdet

For at styrke fællesskabet og sammenholdet blandt de ansatte, er det en god idé at have nogle behagelige og velindrettede fællesarealer. Det er vigtigt, at de ansatte har mulighed for at samles et sted i pauserne for at skabe en basis for socialt samvær. Sørg for, at I har en god kantine eller frokoststue afhængigt af din virksomheds størrelse. Og det vil også være populært, hvis I har nogle udendørs terrasser med borde og bænke. Så kan ledelse og medarbejdere både kommunikere om arbejdsrelaterede emner og føre smalltalk-samtaler i pauserne – og vælge, om det skal foregå ude eller inde. Sørg også for, at din virksomhed har nogle gode mødelokaler, hvor I kan holde interne møder eller møder med gæster.

 

Summary
Få styr på de praktiske ting i din virksomhed
Article Name
Få styr på de praktiske ting i din virksomhed
Description
Det er væsentligt, at din virksomhed har styr på det praktiske i hverdagen for at sikre en flydende og effektiv arbejdsgang. Desuden er det med til at skabe et bedre…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 5 jan 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.