Forside » Gæsteindlæg

Få juridisk rådgivning online og spar penge

Annonce

Flere erhverv følger digitaliseringen og tilbyder udelukkende deres ydelser digitalt. Advokatbranchen er et godt eksempel på en konservativ branche, der har formået at følge med udviklingen

Vores hverdag bliver hele tiden mere digitaliseret. Vi er i stand til at kommunikere med mennesker på den anden side af kloden i løbet af ganske få sekunder, og flere arbejdspladser kan fungere, selvom deres medarbejdere ikke møder op på en fysisk adresse.

Altsammen er muligt på grund af internettet. Mulighederne er uanede, og selvom de fleste virksomheder til stadighed arbejder på den traditionelle facon, tager flere bladet for munden og gør brug af de muligheder, de nye teknologier giver os.

Digitale platforme kræver færre ressourcer

De digitale platforme, der findes i dag, gør det muligt for virksomheder at tilbyde ydelser til en billigere pris, end det hidtil har været muligt. Rådgivning og konsulentydelser er ikke længere betinget af, at vi kan sidde ansigt til ansigt i samme fysiske rum. Det betyder, at de samme ydelser kan sælges til en lavere pris, da de fysiske rammer ikke længere er af væsentlig betydning.

Samtidig er der større konkurrence på markedet, da vi ikke er afhængige den geografiske beliggenhed, når vi skal hyre advokat eller gøre brug af en anden konsulentydelse. I stedet kan vi vælge frit, som det passer os, hvilket både gør det billigere og lettere at finde den rette kandidat til den ydelse, vi har behov for. Et eksempel på en virksomhed, der har digitaliseret hele forretningen, er advokatfirmaet NEMADVOKAT.

Her kan du få hjælp til alle ydelser nemt, hurtigt og effektivt – og så foregår det hele online. Uanset, om du har behov for hjælp til virksomhedsstiftelse, boligkøb eller er endt i en konkurssag, kan du få hjælp helt uden fysisk tilstedeværelse. Du kan læse mere om konkurskarantæne her.

Digitale jurister og advokater har en fordel

Det er ingen hemmelighed, at advokatbranchen hidtil har været kendt for at tage sig godt betalt. Digitaliseringen betyder dog, at konkurrencen bliver større, da der er frit valg på alle hylder, i forhold til hvem du vil vælge.

Det medvirker til, at priserne presses i bund, og det går i særdeleshed udover de advokater, der ikke tilbyder deres service online – de vil simpelthen ikke kunne følge med, da de har flere udgifter, fordi deres forretning er mere ressourcekrævende end en digital forretning.

Fremtiden er digital

Selvom digitaliseringen for alvor er ved at få fat i samfundet, er det de færreste virksomheder, der er gået helt digitalt endnu. Det skyldes selvfølgelig, at det ikke er alle virksomheder, der kan være digitale, eksempelvis hvis sælger en fysisk ydelse. Samtidig kræver effektiv digitaliseringsstrategi en omstrukturering af alle de interne processer i virksomheden.

Der er dog ingen tvivl om, at fremtidens virksomheder bliver mere og mere digitale. Der er lavere omkostninger forbundet med at føre en forretning via de kanaler, internettet muliggør, ligesom ansættelsesprocessen ikke vil være begrænset af fysiske rammer. Det vil være muligt at sammensætte et team af de rigtige medarbejdere, helt uden der vil være nogen begrænsning, blot fordi vedkommende er bosat i den anden ende af landet.

Danmark er blandt de førende på området

Selvom det måske synes som et scenarie, der ligger langt ude i fremtiden, at alle virksomheder mere eller mindre tilbyder deres service online, så er vi i Danmark langt fremme. Se bare Borger.dk, der stort set har erstattet borgerservice – eller eBoks, hvor du får alle breve fra det offentlige.

Det er de færreste lande, der har den samme digitale infrastruktur, som vi har herhjemme, men det er kun begyndelsen. I takt med at digitaliseringen får fat i brede dele af det danske erhvervsliv, vil det blive synliggjort, præcis hvor mange fordele der er ved at strukturere sin virksomhed, så den er mere digital.

Summary
Få juridisk rådgivning online og spar penge
Article Name
Få juridisk rådgivning online og spar penge
Description
Annonce Flere erhverv følger digitaliseringen og tilbyder udelukkende deres ydelser digitalt. Advokatbranchen er et godt eksempel på en konservativ branche, der har formået at følge med udviklingen Vores hverdag bliver…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 17 apr 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.