Forside » Gæsteindlæg

Få hjælp til at sælge varer på nettet – tre gode råd

ANNONCE

Lav et nemt og ryddig opsæt

De fleste der laver webshop har en tendens til at tro at køberen er ligeså intuitive som dem selv. Husk at mange kunder aldrig ha besøgt din webshop før, så sørg for at opsættet er så ryddig og oversigtligt som overhovedet muligt. Det er et godt udgangspunkt hvis du gerne vil have tilfredse kunder der rent faktisk køber noget i din webshop. En god ide er at bruge et oversigtligt værktøj til at lave din webshop. Shopify Webshop er en nemt og oversigtlig måde at sælge varer online, både for dig og for potentielle og faktiske kunder.

Husk troværdighed

Vi er blevet forkælede når vi handler på nettet, og derfor er brugerens oplevelse, altså brugeroplevelsen for kunden, blevet meget mer vigtig end den var før. Dette er også tilfældet når det kommer til troværdighed. Før så alle webshops lidt hjemmelavede ud, og vi reagerede ikke hvis ikonerne ikke så ud som de skulle. Nu er det nærmest sådan, at hvis et bogstav står forkert, så stoler vi ikke på butikken mere. Vi er blevet meget mere bevidste når det kommer itl sikkerhed på nettet, og der skal meget lidt til før vi ikke stoler på en webshop, selv om du som menneske er aldrig så troværdig – det er også vigtigt at din butik fremstår så troværdig som overhovedet muligt. Det er heller ikke til at stikke under stol at der har været mange kedelige svindelsager der gør, at mange er bekymrede når de betaler på net. Sikre derfor, at du har en tryg betalingsmulighed. Vi beroliges af et ryddig opsæt, hurtig kundeservice og respons på forespørgsler og gode anmeldelser.

Sider som for eksempel TrustPilot er ekstremt vigtige for at din butik skal blive taget seriøst. her er gode anmeldelser alfa og omega for at kunne overbevise kunder og tiltrække nye kunder. Vi lader os styre af anmeldelser i en helt ekstrem grad når der kommer til online shopping, og derfor skal du sikre at din butik får organiske, gode anmeldelser og tydelig vise disse frem på din webshop – så kunder bliver beroliget med det samme.

Ikke glem SEO!

Det er også meget essentielt at lave god og grundig SEO når du skal lave en webshop. God SEO øger din synlighed i Google og sikrer at du får de resultater du drømmer om. Det gør at du bliver mere synlig og kommer frem til nye kunder. Det er vigtigt for dig som sælger varer på nettet at nå et så stort publikum som mulig. Betal for at få det lavet professionelt, eller bliv selv SEO ekspert. Det er også en god ide at være aktiv på sociale medier, og ikke minst have en Instagramprofil til din webshop. Dette kan også bidrage til at flere kunder opdager din butik og du an guide trafik fra Instagram eller ofr eksempel facebook over til din webshop.

Summary
Få hjælp til at sælge varer på nettet - tre gode råd
Article Name
Få hjælp til at sælge varer på nettet - tre gode råd
Description
ANNONCE Lav et nemt og ryddig opsæt De fleste der laver webshop har en tendens til at tro at køberen er ligeså intuitive som dem selv. Husk at mange kunder…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 6 mar 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.