Forside » Gæsteindlæg

Få flere kunder med en SEO-kampagne

Reklame

Det er ikke alle som ved, hvad en SEO-kampagne er for en størrelse. SEO står for Search Engine Optimization og det er nemlig en relativt ny marketingstrategi, der skaber mere trafik på din hjemmeside gennem en af vores bedste venner i denne teknologiens tidsalder – Google. Google kan bruges til rigtig mange ting, og det er ikke løbet vores næser forbi. Vi googler som aldrig før, og det er de fleste menneskers førstevalg, når det kommer til at søge information på internettet. Det er dog de færreste af os, der nogensinde besøger side 2 på Google.

 

Kom længere op på rangstigen og få flere kunder i butikken

En SEO-kampagne går ud på, at man får skrevet en masse tekster hos en tekstforfatter, der kan udgive dem på forskellige hjemmesider, hvor der i teksten linkes til din hjemmeside. Dette er med til at gøre to ting. For det første, så får man gennem linket flere kunder, der trykker sig ind på siden, men det er faktisk også sådan, at Google læser disse tekster og tager linket som en slags anbefaling af siden. På den måde kan man ende med at kommer længere op på Google og nå side 1, hvis det hele går som smurt.

 

Hvem kan lave min SEO-kampagne?

Der er mange forskellige firmaer, der er begyndt at udbyde tekstforfatning som led i en større SEO-indsats og der er et par ting, som man skal kigge efter. Man skal være sikker på, at teksterne har et højt niveau af grammatisk korrekthed, da det er et af de parametre, som Google vurderer. Man skal desuden kigge på, om man kan få lavet teksterne hurtigt og til tiden, men stadig ikke betale det hvide ud af øjnene for dem. Hvis du leder efter et firma til at varetage din SEO-kampagne, så kan du med fordel læse mere her.

Summary
Få flere kunder med en SEO-kampagne
Article Name
Få flere kunder med en SEO-kampagne
Description
Reklame Det er ikke alle som ved, hvad en SEO-kampagne er for en størrelse. SEO står for Search Engine Optimization og det er nemlig en relativt ny marketingstrategi, der skaber…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 15 apr 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.