Forside » Gæsteindlæg

Få fikset din computer

Er din PC gået ned eller er den bare blevet sløv, som en skildpadde? Måske trænger den til en opdatering eller også skal du måske have en ny? Inden du går ud og køber en ny er det en god ide at få tjekket om den blot skal have et eftersyn. CBC IT partner har teknikere til rådighed, som giver råd og vejledning om din PC. Over hele landet er der værksteder, som tilbyder PC reparation eller opgradering.

Hos CBC IT er der hurtig og effektiv fejlfinding og hvis det kan fikses får du den snart med hjem igen. Hvis det er tiden at skifte til en ny computer, fremfor en reparation, får du en ærlig rådgivning omkring dette.

Har du ikke mulighed for at komme forbi med din PC, så kan CBC partnerne også komme ud til dig med kort varsel. Der er nemlig 60 forretninger i hele landet, som er partner og som kan hjælpe dig uanset hvor du er.

Udover langsomme computere kan de uddannede og specialiserede IT-teknikere løse størstedelen af de problemer du oplever med dit IT udstyr. Nogle af de mest almindelige fejl er: blå eller sort skærm (black screen of death), hvis der er en ukontrollerbar biplyd, hvis dit batteri er gået dødt eller hvis det trådløse netværk er i udu.

CBC teknikerne har over 20 års erfaring og reparerer blandt andet Acer, HP, Lenovo, Brother, Canon, Epson og Mac. Desuden opgraderes til både Mac- og Windows styresystemer.

Hvis din computer ikke skal udskiftes, så kan en reparation eller opgradering forlænge levetiden på din computer med op til et par år. Udover opgraderinger og reparationer hjælper CBCIT teknikerne også med installation af software og sikrer sig at alt er sat helt korrekt op. Skulle du have været ude for et større virus angreb eller har du mistet data, så kan du forhøre dig om hjælp til genskabelse af harddisken og fjernelse af virussen.

Har du prøvet at få din kammerat til at hjælpe først, men ikke kunne få det til at virke, så få en professionel til at hjælpe. CBC IT forhandlerne findes over hele landet, så der er muligheder nok at benytte sig af.

Summary
Få fikset din computer
Article Name
Få fikset din computer
Description
Er din PC gået ned eller er den bare blevet sløv, som en skildpadde? Måske trænger den til en opdatering eller også skal du måske have en ny? Inden du…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 dec 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.