Forside » Gæsteindlæg

Få de bedste computere på lejebasis

Danskere er efterhånden ved at få øjnene op for at leje produkter og services på abonnementsbasis i stedet for at købe dem. Danskere kan lease deres biler, oprette streamingabonnementer og leje cykler i langt større grad end tidligere – og nu er det også kommet til leje af computer, mobiltelefon og andet elektronik.

Men hvorfor lejer forbrugere deres produkter fremfor at købe det? Det korte svar er fleksibilitet. Det kan eksempelvis være fordelagtigt at leje en PC, hvis du ved, at dine behov ændrer sig eller du blot altid gerne vil have det nyeste på markedet. Er du eksempelvis efter en computer til studie, hvor du ved at behovet for computeren ændrer sig ved endt uddannelse, kan leje af en computer også vise sig at være på den billigste løsning.

Find det rigtige sted at leje en computer

At leje en computer kan være den bedste løsning for dig, men det er ikke altid sådan. Er du på udkig efter at leje en computer, er det vigtigt skal du være opmærksom på, at mange forhandlere har lange bindingsperioder og skjulte gebyrer.

Du skal altid, så vidt muligt, forsøge at styre udenom både bindingsperioder og skjulte gebyrer, da det hurtigt kan gøre leje af computere mindre favorabel. Den danske IT-virksomhed Duka har netop gjort det muligt at leje alle deres computere med månedlig betaling – helt uden binding eller oprettelse. Hos Duka kan du leje en kraftig og elegant bærbar computer fra Duka fra kun 150 kr./md eller en flot all in one PC fra kun 250 kr./md.

Og for at gøre det endnu mere interessant får alle lejere af computere hos Duka en helt ny computer hvert 3. år – på den måde står deres kunder ikke med langsomme computere med forældet sikkerhed.

Lej din computer og få IT-hjælp

Duka har gjort det til sin mission at yde IT-support for private til priser, der er til at forstå. Duka har over 10 års erfaring med det, og de kan med innovative IT-løsninger tilbyde dig hjælp til din computer uanset hvad dit behov for hjælp er. Har du blot brug for antivirus, automatisk backup, automatiske opdateringer og ubegrænset sikkerhedssupport eller skal du have fuld IT-support? Så kan du vælge enten Sikkerhedspakken fra Duka eller dukaPRO.

Er du ny til computere eller kender en, der er, kan du også tilkøbe den innovative brugerflade dukaPC. Med dukaPC installeret på din computer, bliver man mødt af en brugerflade opdelt i moduler som e-mail, internet, billeder, TV-guide og tekstbehandling. Brugerfladen er udviklet i tæt samarbejde med Ældre Sagen, og er derfor velegnet til folk, der er helt nye til computere. Med dukaPC sidder Dukas kundesupport også altid klar bag telefonen, så hjælpen er altid lige ved hånden.

Summary
 Få de bedste computere på lejebasis
Article Name
Få de bedste computere på lejebasis
Description
Danskere er efterhånden ved at få øjnene op for at leje produkter og services på abonnementsbasis i stedet for at købe dem. Danskere kan lease deres biler, oprette streamingabonnementer og…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 12 aug 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.