Forside » Gæsteindlæg

Enhver IT-arbejdsplads bør have beer pong bord og bordfodbold

Giv dine medarbejdere frirum

Google gør det. Facebook gør det. Twitter gør det. De tilbyder alle deres medarbejdere frie rammer – og muligheden for, at give hjernen et hvil over et slag bordfodbold eller beer pong (til fredagsbaren).

Alle undersøgelser viser, at hårdtarbejdende programmører, webdesignere og andre IT-fagfolk er mere effektive og engagerede, hvis arbejdet bærer bræg af lyst og ikke tvang. For at opnå denne atmosfære sættes der store krav til virksomhedens ledelsesstil og arbejdsmiljø. Bla. kan det være en rigtig god ide, at tilbyde nogle rammer, der giver mulighed for at koble af i løbet af arbejdsdagen.

Bordfodbold, beer pong og sækkestole

Noget af det bedste til at koble hjernen fra med er et spil – hvor der ikke skal tænkes, men bruges motorik. Hertil er det velkendte bordfodboldbord helt perfekt – og også meget populært. Men når det bliver fredag eftermiddag, og alle glæder sig til fredagsbaren, så kan bordfodbold godt blive én tand for trivielt – det har man jo spillet hele ugen. Her kommer det sidste nye hit på banen: Beer Pong bord.

Beer Pong er en amerikansk selskabsleg, der går ud på at ramme modstanderens røde eller blå plastik kopper med en bordtennisbold. Rammer man ned i en kop, så skal modstanderen drikke koppens indhold, som ofte er øl.

Hvordan kopperne skal placeres (de såkaldte Red Cups) er ofte tydeligt markeret på Beer Pong bordet, og der er også ofte markeret plads til en “skyllekop” (hvori beskidte Beer Pong bolde kan skylles).

De af medarbejderne som ikke lige er med, kan passende slappe af på noget andet, end en stiv kontorstol. Skab et afslappet miljø, med sækkestole, planter i vindueskarmen og et godt udvalg af tilladte drikkevarer (sodavand, øl mv).

Køb det rette beerpong udstyr

Beer Pong udstyr er 100% fradragsberettiget og kan købes og betales både med faktura, EAN-nummer og kreditkort hos mange online leverandører.

Du vil få brug for både Beer Pong borde, Beer Pong bolde og de originale røde kopper kaldet Red Cups.

Summary
Enhver IT-arbejdsplads bør have beer pong bord og bordfodbold
Article Name
Enhver IT-arbejdsplads bør have beer pong bord og bordfodbold
Description
Giv dine medarbejdere frirum Google gør det. Facebook gør det. Twitter gør det. De tilbyder alle deres medarbejdere frie rammer - og muligheden for, at give hjernen et hvil over…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 8 feb 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.