Forside » Gæsteindlæg

Disse 4 apps og hjemmesider kan du ikke undvære, når du skal købe julegaver!

Julen nærmer sig, og tiden er snart inde til at få styr på alle julegaverne. Men med indkøbene følger også ofte frustrationer, for hvad skal man give til hvem? Og hvor gjorde man nu af dén der vigtige kvittering? Hvad var det nu, kæresten ønskede sig? Og hvor finder man egentlig gaverne billigst? Ja, spørgsmålene er mange, men heldigvis er der hjælp at hente! Vi præsenterer her 4 apps og hjemmesider, du skal kende til, når du starter julegaveindkøbene.

  

Opdag julegaveidéer hos Shopsites.dk

Det kan være svært at finde på nye idéer til alle i familien hvert eneste år, og derfor præsenterer vi Shopsites.dk som er en side med gaveideer. Hjemmesiden indeholder et hav af idéer, og der er en masse hjælp at hente, ligegyldigt om du mangler en gave til din far, din teenagedatter eller din søsters nyfødte søn. Hjemmesiden har desuden mange gode pakkegave ideer, som du kan bruge, hvis du vil forkæle en særlig person ekstra meget i december.

 

Find hele familiens julegaveønsker i Ønskeskyen

Ønskeskyen er både en app og en hjemmeside, hvor du og din familie kan oprette jeres egne ønskelister, løbende tilføje ønsker og videresende dem til hinanden. På den måde kan du altid nemt finde din kones ønsker frem, når du skal købe gaver til hende og komme hjem med det helt rigtige.

 

Sammenlign priser hos PriceRunner.dk

Julen er dyr, og der er ingen grund til at bruge flere penge end højest nødvendigt på de mange gaver. Derfor er hjemmesiden PriceRunner et nødvendigt hjælpemiddel til at sammenligne priser på varer, så du finder det billigste sted at købe julegaverne.

 

Gem dine kvitteringer i Storebox

Storebox er en app, der gemmer dine kvitteringer på mobilen, når du handler. App’en er gratis, og du kan med få klik nemt og hurtigt få adgang til alle dine kvitteringer igen. Ved hjælp af denne app kan du altså nemt holde styr på alle dine kvitteringer fra julegaveindkøbene.

Summary
Disse 4 apps og hjemmesider kan du ikke undvære, når du skal købe julegaver!
Article Name
Disse 4 apps og hjemmesider kan du ikke undvære, når du skal købe julegaver!
Description
Julen nærmer sig, og tiden er snart inde til at få styr på alle julegaverne. Men med indkøbene følger også ofte frustrationer, for hvad skal man give til hvem? Og…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 25 okt 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.