Forside » Gæsteindlæg

Disney Plus – hvad er Disney Plus? Få svaret i vores guide

Annonce

Disney Plus er Disney’s nye streamingtjeneste som de lancerede i 2020 for at tage kampen op imod Netflix og de andre store giganter indenfor streamingbranchen. Disney har allerede trukket deres film og serier ud af de store streamingtjenester i USA, hvor Disney Plus p.t. er det eneste sted hvor de har lanceret deres streamingtjeneste. Lad os kigge mere på hvad Disney Plus er.

Hvad er Disney Plus?

Disney Plus er Disney’s streamingtjeneste, hvor de har alle deres film og serier. Mange er ikke klar over det, men Disney har opkøbt de store filmstudier i verden så de ejer også rettighederne til alle Marvel filmene som de også står for at producere. Det betyder at du vil kunne se Spiderman og alle de andre Marvel klassikere på Disney Plus. Men det stopper ikke her. De ejer også de kendte X-Men rettigheder samt Star Wars, så dette betyder også at der er langt mere indhold end bare de klassike Disney tegnefilm som de fleste af os kender til.

Kan man se Disney Plus i Danmark?

Disney Plus er kun lanceret i USA og vi forventer at der går lang tid før de lancere i Danmark, da der endnu ikke er nogen dato på. De har dog udmeldt at de kommer til store lande i Europa såsom Tyskland som er en af de største lande i Europa i løbet af 2020. Men det er ikke utænkeligt at Danmark er Nedprioriteret fordi vi er et lille land, og derfor først bliver lanceret i 2021. Men du behøver ikke at vente på at se Disney Plus i Danmark. Du kan nemlig godt få adgang til Disney Plus i Danmark uden at skulle flytte helt til USA, som for de fleste af os måske er lige i overkanten for at få adgang til en streamingtjeneste (selvom det nok er en af de bedste i verden).

Sådan kan du se Disney Plus i Danmark

Hvis du gerne vil se Disney Plus i Danmark så skal du blot anskaffe dig en VPN tjeneste, som kan få det til at ligne at du befinder dig i USA. Det er ganske nemt fordi du skal blot købe en VPN som har en server i USA og det har langt de fleste og derefter skal du oprette et abonnement når du er logget på en server i USA. Hvis du gerne vil have en guide til det, så kan du se hvordan du kan se Disney Plus i Danmark på mandemagsinet.dk her hvor der er en komplet guide til det.

Summary
Disney Plus – hvad er Disney Plus? Få svaret i vores guide
Article Name
Disney Plus – hvad er Disney Plus? Få svaret i vores guide
Description
Annonce Disney Plus er Disney’s nye streamingtjeneste som de lancerede i 2020 for at tage kampen op imod Netflix og de andre store giganter indenfor streamingbranchen. Disney har allerede trukket…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 28 apr 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.