Forside » Gæsteindlæg

Din smartphone kan mere end du tror

I takt med at egenskaberne på telefoner, eller nærmere smartphones er steget kraftigt de sidste år er anvendelsesmulighederne det også.
Det er ikke mange år siden, hvor en telefon var et redskab man bruge til at ringe fra, og i mindre grad sende sms el.lign fra. Nu bruges smartphones i stort set alle afskygninger i højere og højere grad som et værktøj til at lette folks hver dag.
Herunder finder du et par områder, hvor hvis du ikke allerede bruger din smartphone, helt sikkert vil kunne gøre din hverdag nemmere.

Hav dine mails og dokumenter med på farten
Alle smartphones med respekt for sig selv giver dig mulighed for at have dine mails lige ved hånden. Ved nogle mærker kan du bruge den indbyggede mailklient, hvor du ved andre mærker enten skal hente det som app, eller installere det. I enkelte tilfælde kan du også tilgå din mail via en webbrowser. Hvis du er typen der ynder at arbejde på din telefon, er det også lækkert at have sine dokumenter lige ved hånden. I takt med at hastigheden og evnen til at håndtere data online er blevet forbedret, er det en smal sag at gemme sine filer online, og tilgå dem via en Cloudbaseret løsning f.eks. Dropbox el. lign.

Handel online og slip for besværet i butikken
Næsten alle har på et tidspunkt købt sine varer online – langt de fleste dog fra deres computer. Mange smartphones er dog efterhånden så hurtige og har så store skærme, at man sagtens kan bruge dem til at shoppe online. Der er en stigende tendens til at shoppe online med sin smartphone blandt især de yngre brugere. Hvem vil ikke gerne shoppe mens de sidder i toget?

Beskyt din dyre smartphone
Det er vist ingen hemmelighed at smartphones ofte er dyre at anskaffe sig. f.eks. koster den nye Samsung S7 Edge over 6.000 kr. i langt de fleste webshops (uden abonnement). Derfor er det også vigtigt at beskytte den mod slid, ridser og, hvis man skulle være lidt fumlefingret – at tabe den. Et cover er ofte en simpel, god, og billig måde at beskytte sin dyrt indkøbte smartphone på. Et cover til føromtalte Samsung S7 Edge kan købes fra ca. 200 kr. og opefter på mange webshops bl.a. Gadget City

Summary
Din smartphone kan mere end du tror
Article Name
Din smartphone kan mere end du tror
Description
I takt med at egenskaberne på telefoner, eller nærmere smartphones er steget kraftigt de sidste år er anvendelsesmulighederne det også. Det er ikke mange år siden, hvor en telefon var…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 17 mar 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.