Forside » Gæsteindlæg

Det kan være svært at finde det bedste webhotel til din webside

Annonce

Når du har en webside, eller flere, har du også brug for et webhotel. Teoretisk kunne du sagtens lave din egen webserver. Men særligt praktisk er det ikke. Det kræver både en meget god bredbånds forbindelse med stor upload hastighed, og en kraftig server. Det er udgifter som er meget højere end at leje serverplads i et webhotel.

Medmindre din hjemmeside holder på tophemmeligt materiale, er der ingen grund til at gå den svære og dyre vej med din egen webserver.

Problemet i dag er ikke at finde et webhotel, men at finde ud af hvilket er bedst. Der findes et hav af forskellige udbydere. Priserne variere lige så meget som tilbuddene.

Det er ikke kun vigtigt at finde en webhotel der er billig. Endnu vigtigere er, at deres service er pålidelig, og at udbyderen er til at stole på.

At se igennem junglen

I stedet for selv at gå på opdagelse, kan du også bruge en af de mange webhotel oversigter der findes på Nettet. Find et billigt webhotel med Webhoteloversigt.dk. Denne guide er lavet at webhotel ekspert Tim Petersson. Du kan drage fordel af hans mangeårige erfaring med webhotel service. Det er helt gratis for dig. Tim Petersson er uvildig og uafhængig.

Mange webhotel udbydere tilbyder de samme ting. Men der kan være små variationer, og priserne kan også være forskellige. Her nogle tips der kan hjælpe dig med at vælge det webhotel der passer bedst til dine behov. Prisen er langt fra det eneste kriterie. Hvilken slags webhotel service der er bedst for dig, afhænger meget af hvad indhold og funktion for din webside er.

En privat blog der skal være tilgængelig til familie og venner er i en helt anden boldgade end en webshop der omsætter flere millioner om året. En webside der fungerer som portal eller indeholder guides har igen andre behov. Se her to af de faktorer du skal være opmærksom på, når du vælger webhotel:

Sikkerhed er vigtigt når du skal finde et webhotel

Dine data skal beskyttes. Det er ikke kun webhotellets opgave, men de spiller en store rolle. Når et webhotel bliver hakket, er det første og vigtigste forsvar brudt. Derfor er det vigtigt at det webhotel du bruger har en god sikkerhedspolitik. Og god datasikkerhed kommer ikke gratis. Men hvor megen datasikkerhed du rent faktisk har brug – og skal betale for – afhænger meget af art og indhold af din webside.

Man kan godt være forledt til at tro, at det først og fremmest drejer sig om penge. Når du bruger din webside til at handle med, vil du selvfølgelig også føle dig sikker for ubudne gæster. Men endnu vigtigere er sikkerheden når din webside indeholder følsomme persondata.

Persondata er i dag en global valuta. Det kan være mere indbringende for en hakker at stjæle persondata end at stjæle kontanter. Og jf. den nye persondatalov er du også ansvarlig for sikkerheden af de personlige data din webside holder på. Hvis der går noget galt, kan du ikke skubbe ansvaret på webhotellet. Det er websidens ejer, der har det ultimative ansvar for persondata sikkerheden.

Derfor skal du kigge på båndbredde

Båndbredde er også en af nøglefaktorerne. Jo mere båndbredde dit webhotel leverer, jo mere vil det koste dig. Her er det vigtigt at vide hvor megen båndbredde du rent faktisk har behov for. Det ville være spild af penge at betale for en båndbredde du slet ikke kan udnytte.

Skal der streames mediefiler fra din webside? Så er upload båndbredden en meget vigtig faktor. Download båndbredden er vigtig når du selv vil streame igennem din webside. Men når du stiller streaming til rådighed for andre, så er det upload siden der skal være stærk.

En blog, eller andre websider der viser tekst og billeder, har ikke behov for stor upload hastighed.

Lagerplads er en vigtig faktor

Du får den lagerplads du betaler for. Men der er ingen grund til at vælge et webhotel der som minimum tilbyder 100 GB lagerplads, når du kun har brug for 5. Find så hellere et webhotel der har en pakke med mindre lagerplads, men til gengæld højere båndbredde.

Summary
Det kan være svært at finde det bedste webhotel til din webside
Article Name
Det kan være svært at finde det bedste webhotel til din webside
Description
Annonce Når du har en webside, eller flere, har du også brug for et webhotel. Teoretisk kunne du sagtens lave din egen webserver. Men særligt praktisk er det ikke. Det…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 18 dec 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.