Forside » Gæsteindlæg

Det kan stadig betale sig at reparere dit it-udstyr

Alt for mange tror, at deres bærbare computer, iPad’en eller mobilen er engangsudstyr. Går de i stykker er det bare at smide det væk og købe noget nyt. Men alt kan repareres og stort set altid er det billigere end at købe nyt.

Ulempen ved at reparere sit it-udstyr er selvfølgelig, at du ikke har nogen undskyldning for at købe noget nyt. For der kommer jo hele tiden nye modeller af både bærbare, tavle-computere og mobiler, der er så meget federe end den gamle slæde, du slæber rundt på i dag.

Men er pengene små, er det til reparatøren du må gå. De kan reparere alt fra en sort skærm på computeren over de evindelige ridser i mobilen og tabletten og til de mere alvorlige tilfælde, hvor stort set hele indmaden må skiftes ud.

Det var nemmere i gamle dag

For i dag er elektronikken meget mere integreret. Så tit er det store dele af indmaden, der skal skiftes. I de gamle stationære computere var det meget nemmere. Her sad hver enkelt enhed på et separat kort, der så kunne skiftes ud, hvis der var noget galt med det.

Sådan er det ikke længere. I dag er det meste samlet på computerens bundkort – selv på de moderne stationære, der stort set bare er en tom kasse i dag. Så oftest betyder en sort skærm på computeren, at hele bundkortet skal skiftes, fordi grafikkortet er gået på computer.

Men det er stadig billigere end at skulle købe helt ny.

Design ingen hindring for reparation

Står du med en dyr designerbærbar, en iPad eller en mobil, der er gået i stykker, tænker du sikkert, at de slet ikke kan skilles ad og repareres. Men hos en dygtig reparatør som f.eks. Datacity kan de skille alt fra hinanden – også uden at det kommer til at kunne ses, når det bliver samlet igen.

Derved kan de komme ind til det kildne indre og udskifte den komponent, der er gået i stykker, så du kan komme videre i hverdagen uden at skulle ud og købe nyt.

Summary
Det kan stadig betale sig at reparere dit it-udstyr
Article Name
Det kan stadig betale sig at reparere dit it-udstyr
Description
Alt for mange tror, at deres bærbare computer, iPad’en eller mobilen er engangsudstyr. Går de i stykker er det bare at smide det væk og købe noget nyt. Men alt…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 3 nov 2015 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • Stanozolol - 7 december 2015 kl. 20:22

    Stanozolol

    Det kan stadig betale sig at reparere dit it-udstyr | IT-Artikler.dk