Forside » Gæsteindlæg

Den evige, elektroniske hanekamp

Reklame

Mange danskere har efterhånden en klar holdning, når det kommer til valg af computer: Apple, eller Windows. Enten er du fan af Apple, eller også er du det modsatte. Er man blandt de sjældne typer, der ikke har den fjerneste idé om forskellen, kan det derfor være svært at vide, om man skal vælge Apple eller Windows. Spørger du ham med et Apple-watch spændt om håndleddet, får du et foredrag om fordelene ved Apple, samt ulemperne ved Windows. Spørger du ham med den nye Huawei Matebook i rygsækken, får du derimod et helt andet foredrag. Valget omkring en ny computer er præget af stor subjektivitet, og det kan derfor være svært at vide, hvad der passer til ens eget behov. Man kan selvfølgelig researche på forskellige forbrugerguides, men først og fremmest skal man mærke efter, hvad man kræver af sin nye computer.

 

Hvilke fordele har Windows?

En af de store forskelle på Apple og Windows er styresystemet. Styresystemet har meget at sige for ens samlede oplevelse af computeren. Så hvis du er tilhænger af Windows 10, så er en Windows-computer højest sandsynligt det rigtige valg. Windows har også modeller i den billigere ende, så der er samtidig penge at spare ved at vælge Windows. Derudover så fungerer Windows-computere bedre med flere forskellige programmer, hvor MacBookens programudvalg er mere afgrænset til Apples egne produkter.

 

Hvilke fordele har Apple?

En MacBook er hurtig, let og styresystemet er enkelt og brugervenligt. Derudover byder Apple på en række forskellige kreative produkter som f.eks. Garageband, som du kan få glæde af, hvis du har et Apple-produkt. Derudover så holder en MacBook i rigtig mange år. Nogle vælger også Apple for designets skyld. Har du samtidig en Iphone, Ipod eller Ipad, så fungerer iOS systemet også rigtig godt i samspillet med din MacBook. For mere information omkring iOS – klik her.

Summary
Den evige, elektroniske hanekamp
Article Name
Den evige, elektroniske hanekamp
Description
Reklame Mange danskere har efterhånden en klar holdning, når det kommer til valg af computer: Apple, eller Windows. Enten er du fan af Apple, eller også er du det modsatte.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 15 apr 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.