Forside » Gæsteindlæg

De smarte funktioner i Hotmail – den første webbaserede e-mail service

Vi har alle hørt om eller haft en Hotmail konto på et tidspunkt. Dette er ikke tilfældigt, i dag er Hotmail en af de største webbaserede e-mail services i verden, og de var også en af de første på markedet.

Historien om Hotmail

Hotmail, eller Windows Live Hotmail, som det i dag hedder, har ændret navn et par gange siden starten for denne e-mail service. Kært barn har mange navne som man siger. Hotmail startede ud med at hedde HoTMaiL i juli 1996, hvor det for alle første gang blev lanceret. Navnet med de bestemte bogstaver i kaps, refererer til HTML som er det formateringssprog som stadig i dag bliver brugt til at producere websider.

HoTMaiL blev allerede i 1997 opkøbt af Microsoft og siden ændrede det navn til MSN Hotmail, som en form for genbranding af e-mail servicen. Hotmail har altid, og er stadig fuldstændig gratis og dette har bidraget til at det blev så populært. Siden da, kom der mange andre udbydere til på markedet for e-mail services, og interessen var faldende. Derfor besluttede Microsoft sig i 2013 for at rebrande Hotmail under navnet Outlook.com, som svar på at genskabe interessen for dets Windows Live produkter.

De mange smarte funktioner i Hotmail

Der er sket meget siden Hotmails begyndelse og i dag tilbyder de mange fantastiske funktioner, der gør hverdagen lettere for de mange millioner brugere. Hvor det før var svært at ændre koden, er det nu mere simpelt, sådan skifter du koden på din Hotmail konto. Her kigger vi på nogle af den vigtigste og smarteste funktioner vi i dage finder i Hotmail.

  • Integration af sociale netværk. Du skal ikke længere føle dig alene i din Hotmail konto. Microsoft har integreret Hotmail med de mest populære sociale netværk, såsom Facebook og Twitter. På den måde kan du både chatte med dine venner, fra disse sociale netværk, og få opdateringer fra dem, direkte på din Hotmail konto. Det er simpelt at sætte op og har samme funktioner, uanset hvilket socialt netværk, du vælger at integrere.
  • Hotmail rydder op for dig. Det lyder måske for godt til at være sandt, da vi alle nok synes at ens Hotmail konto nogle gange godt kan flyde over i ubrugelige mails, fra afsendere vi ikke kender til. Dette har Hotmail nu en ny funktion der kan rydde bod på. Den kan nu nemlig, helt automatisk rydde op i din indbakke. Modtager du for eksempel alt for mange nyhedsmails, du ikke kan huske at du tilmeldte dig, kan Hotmail nu slette alle mails fra en bestemt afsender. Du bestemmer selv hvor lang tid der skal gå før de bliver slettet.
  • Lagerplads i skyen med SkyDrive. Mangler du også et sted at lagre alle dine vigtigste dokumenter, eller er du bange for at miste dine dyrebare arbejdsmaterialer, kan Hotmail nu også lagre dine dokumenter i skyen for dig. På den måde har du sikret dine dokumenter, så de ligger på nettet, i tilfælde af at din computer går i stykker. Derudover får du adgang til dine dokumenter fra alle computere, du skal blot logge ind på din Hotmail konto. Funktionen er integreret i din Hotmail konto og er derfor helt gratis.

Hotmail har på den måde udviklet sig meget siden sin begyndelse. De har formået at følge med tiden og er i dag stadig et af de største e-mail services i verden. Hotmail besidder, i dag, mange, for nogen uundværlige, funktioner, der hjælper dig på jobbet, såvel som derhjemme.

Summary
De smarte funktioner i Hotmail - den første webbaserede e-mail service
Article Name
De smarte funktioner i Hotmail - den første webbaserede e-mail service
Description
Vi har alle hørt om eller haft en Hotmail konto på et tidspunkt. Dette er ikke tilfældigt, i dag er Hotmail en af de største webbaserede e-mail services i verden,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 5 mar 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.