Forside » Gæsteindlæg

De mest ventede spil til Xbox One

Xbox One er endnu ikke officielt udkommet i Danmark (måske har du været én af de heldige, som nåede at få fingre i den europæiske udgave?) og rigtig mange Xbox-fans i hele Danmark venter i spænding på, hvornår konsollen udkommer. Der er endnu ikke fastsat nogen officiel udgivelsesdato, men rygterne siger 1. kvartal af 2014. Xbox One har fået noget af en make-over. Den er blevet langt mere elegant, Kinect følger nu med som standard og der er naturligvis lagt ny, kraftfuld hardware ind under hjelmen. Men da en rigtig gamer nok mere eller mindre er ligeglad med konsollens udseende, og mere er interesseret i hvilke spil den nye Xbox rent faktisk kan spille, er det dét vi kigger nærmere på her. Herunder giver Mikkel fra PlayOne dig et overblik over 3 af de mest ventede spil til Xbox One.

Forza Motorsport 5: Har du benzin i blodet?

Der er få spil, som viser Xbox Ones kræfter så godt som Forza Motorsport 5. Alle med bare en smule interesse i bilspil, har helt sikkert spillet et af spillene i Forza-serien (Forza går helt tilbage til den første Xbox) og blevet imponeret over den utrolige detaljegrad. Her kan du se alt fra slid på dækkene, røg fra udstødningen, et levende publikum og fotorealistiske omgivelser – detaljer som tilsammen danner rammen for tidens mest realistiske bilspil. Når du så racer mod dine venner vil Forza samtidig analysere og lære om din kørestil. Ved at vide præcist hvordan du og dine venner spiller, vil du blive sat mod andre kørere som minder om dig – så du kan få kamp til stregen hver gang. Forza 5 lover også det mest brede udvalg af biler nogensinde set i denne bilserie. Du kan derfor vælge alt fra ældre, klassiske biler til en spritny Lamborghini.

Ryse: Son of Rome: Romersk blodbad a la filmen ’300’

Fra skaberne af det utroligt populære, og hamrende flotte, spil ”Crysis” kommer nu Ryse. Ryse er opbygget (og ligner) som en film du selv kan få lov til at spille og er derudover en eksklusiv udgivelse til Xbox One. Så når alle dine Playstation 4 venner kommer forbi, kan de kun se måbende til når du blænder op for Ryse. I dette romerske-actionblodbad er der lagt vægt på store, episke scenarier hvor fjender skal slås ihjel i tusindvis (og ja, spillet minder om ’300’ til trods for den historiske forskel). I spillet styrer du den romerske general Marius Titus, som du kommer til at følge fra hans helt unge år som uvidende knægt til erfaren romersk general. Spillet gør desuden også brug af Kinect, hvor spilleren skal råbe kommandoer og lede sin legion gennem de forskellige missioner og det er derfor din opgave som spiller, at bevare overblikket i pressede situationer. Ryse har fået stor ros for sit visuelle udtryk (grafikken og motion-capture skulle fungere utroligt godt), men selve kamp-delen skulle blive en anelse ensformig. Men uanset hvad, så download i hvert fald demoen af det og prøv det af!

Tom Clancy’s The division: Strategisk actionspil som kræver hjerne!

Tom Clancy er en personlig favorit og de fleste gamere har nok før eller siden stødt på et spil fra Tom Clancy’s univers herunder Ghost Recon eller Splinter Cell. Nu er turen så kommet til ”The Division”. I dette nye spil til Xbox One er der udbrudt en dødbringende sygdom, som mere eller mindre sætter storbyen New York i undtagelsestilstand. Derfor er ”The Division” kaldt ind. Disse er nogle hemmelige agenter, som du får fornøjelsen af at styre rundt. The Division er ikke nær så meget hack-and-slash som Ryse og i stedet er der blevet lagt fokus på den enkelte spillers udvikling. Verdenen som du derfor kommer til at spille i, er et online RPG-univers hvor der er fokus på udforskning og med flere tusind kombinationer af forskelligt udstyr og våben, kan du forme din helt unikke spiller fra bunden af.

Andre interessante spil som ikke nåede med på listen

At vælge de mest interessante spil til Xbox One er naturligvis en smagssag og det har været noget af en udfordring. Xbox One byder jo på en masse spændende spil og er du ikke til bilspil eller krigsspil, så er der stadig meget at komme efter, se bare på listen herunder:

  • Fifa 14: Behøver næppe den store introduktion. Men dette dominerende fodboldspil har naturligvis også fundet vej til Xbox One og mon ikke det, endnu engang, viser sig at være det bedste fodboldspil?
  • Assassin’s Creed 4: Black Flag: Denne gang er Assassin’s Creed hoppet i pirattøjet og skal nu kaste sig fra skib til skib og samtidig undgå at blive ramt af kanonkugler. Det skal nok blive sjovt!
  • Titanfall: Call of Duty møder Transformers – episk?!
  • Watch Dogs: Minder om GTA, nok knapt så politisk ukorrekt, hvor du med hjælp fra din telefon kan hacke dig ind i folks telefoner, overvågningskameraer, byens elektricitet for at fuldføre dine missioner.

Så hvad enten du har benzin i blodet, trang til at gøre det af med tusindvis af soldater eller ønsker at redde New York, så giver Xbox One dig muligheden for alt dette. Det bliver spændende at følge med i, hvordan Xbox One vil gøre brug af ”cloud-gaming” og hvordan spillene vil gøre brug af den nu obligatoriske Kinect, forbedrede controller og kraftfulde hardware. Én ting er i hvert fald sikkert og det er, at 2014 bliver gamernes år!

index

Summary
De mest ventede spil til Xbox One
Article Name
De mest ventede spil til Xbox One
Description
Xbox One er endnu ikke officielt udkommet i Danmark (måske har du været én af de heldige, som nåede at få fingre i den europæiske udgave?) og rigtig mange Xbox-fans…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 29 jan 2014 - 3 Kommentarer

Skrevet af Martin M. Jørgensen

3 Kommentarer »

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.