Forside » Gæsteindlæg

De her film og serier skal du se i ferien

Annonce

Julen er over os. Det betyder for de flestes vedkommende fridage og familiehygge. Det kan være slemt tiltrængt efter en stressende december måned, hvor du har stresset fra den ene butik til den anden for at finde den helt rette julegave til dem du elsker. En anden side af juletiden er en enorm rastløshedsfølelse, som du kan sidde med, nu du endelig har fri. Derfor får du herunder et lille overblik over serier og film, som dig og familien kan kaste jer over i juleferien. Så kan I sammen tage på en lille rejse sammen i den fiktionsfyldte verden.

Harry Potter maraton

Harry Potter er et af de film univers, der gennem tiden, er blevet størst. De startede med at være til børnene, men som skuespillerne voksede, den magiske verden blev vildere, så steg interessen for hele universet. Verden over, er der festivaler som en hyldest til den magiske verden og du finder sjældent et menneske, der intet forhold har til Harry Potter. Har du dog ikke det? Så er det nu tiden. Der er efterhånden kommet mange film ud af historien, så her i juleferien er der god tid til at få set dem alle. Lej eller køb Harry Potter filmene og bliv bundet ind i en fortælling, som er blevet folkeeje.

Game Of Thrones maraton

Ligesom Harry Potter er Game Of Thrones en af de serier, som har fået mest omtale indenfor de sidste år og senest efter den sidste sæson udkom i år. Serien rummer otte sæsoner, så der er en hel del af gå i krig med, men når den først er påbegyndt, så kan du ej slippe den igen. Den sidste omtale af serien har været negativ grundet den sidste sæson, men har du ikke selv følt dig udenfor, når du ikke har kunne deltage i hele den debat? Skynd dig derfor i gang med at se serien, det vil du sent fortryde.

Love Actually

Nu er det jul. Og dette er noget helt andet end de ovenstående. Her findes der ikke andet magi eller overnaturligt end kærlighedens kræfter. Du følger fortællingen om flere forskellige familier og personer og om julens søde, men til tider svære, følelser. Det er en rigtig romantisk julefilm, som mange mænd skal overtales til at se, men når det sker, så vil de være fanget. Denne film er så sød, romantisk og smuk, mens den blot skaber den bedste ramme for julestemningen.

Summary
De her film og serier skal du se i ferien
Article Name
De her film og serier skal du se i ferien
Description
Annonce Julen er over os. Det betyder for de flestes vedkommende fridage og familiehygge. Det kan være slemt tiltrængt efter en stressende december måned, hvor du har stresset fra den…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 19 dec 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.