Forside » Gæsteindlæg

De bedste tilbud på Black Friday: Tips fra Elgiganten og Power

Som en optakt til Black Friday kan du her finde de bedste tips til, hvordan du får de største besparelser.
I artiklen kan du læse udtalelser fra både Elgiganten og Power, som igen i år står klar med slagkraftige tilbud til dig, som leder efter et godt køb.

For at give dig det bedste overblik er der her sammensat en guide, som kan vejlede dig til de bedste tilbud. Så uanset om du har et slagkraftigt budget eller skal tage et lån hos en bank som Santander, så læs videre for at få det optimale ud af Black Friday.

Power: ”Meld dig til vores nyhedsbrev”

Hvordan sparer du mest hos Power? Den ansvarlige for e-commerce hos Power, Anders Gøtje, anbefaler dig, at du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Det skal du, da du med hans egne ord er ”… blandt de første, der ser priserne” og på den måde sikrer dig et strategisk forspring over alle de andre, som har planer om at gøre de samme køb.

Elgiganten: ”Sid klar ved tasterne ved midnat”

Råd i samme stil lyder fra Frederik Danvig, pressechef hos Elgiganten, som anbefaler dig at være klar ved midnat: ”Mit bedste tip er, at kunderne skal sidde klar ved tasterne kl. 00.00, når vi afslører vores tilbud på elgiganten.dk, så du sikrer dig, at du er klar til at få de bedste tilbud. Og så kan du selvfølgelig tage videre i de fysiske butikker næste morgen.

Beslut dig for, om du skal købe det fysisk eller online

Både webshops og fysiske butikker gør et stort nummer ud af deres Black Friday-tilbud, hvilket kan komme dig til gode. Hvis du skal købe i fysiske butikker, er der stor sandsynlighed for, at du potentielt skal ligge i kø med mange andre mennesker, som har fået samme idé som dig. I stedet kan det være fordelagtigt at klare det hele online; de fleste butikker har efterhånden hærdet deres servere tilpas til, at de kan klare det store pres af besøgende på Black Friday.

Det er endnu ikke til at sige, hvordan IT-systemerne er bygget op, men i mange tilfælde er der enten et køsystem eller først-til-mølle. Hvis der er først til mølle kan det være anbefalelsesværdigt at have flere skærme i gang på samme tid. Flere faner er selvsagt en mulighed, men det gør, at du hurtigt kan miste overblikket.

Lav grundig research først

Der er en lang række websites som samler en oversigt over de forskellige Black Friday-tilbud, som du hurtigt og let kan benytte dig af. Udover det kan du melde dig til nyhedsbreve fra forskellige webshops, da der er gode chancer for, at de benytter lejligheden til at udsende ”specielle tilbud”, rabatkoder eller lignende, som giver dig endnu større besparelser.

”… samtidig er det en god ide, at være afklaret med, hvad man gerne vil have inden tilbuddene bliver officielle. På den måde slipper man for unødvendig tid på at sammenligne og læse om produkterne – og derved risikere at det når at blive udsolgt” fortæller Anders Gøtje.

Før du kaster dig ud i Black Friday og store besparelser, bør du også kaste et kritisk blik på, hvad du reelt har brug for. Ja, det er fedt at købe en masse elektronik, men når udløsningen af endorfiner falder tilbage til samme jævne niveau som før købet, kan man hurtigt, om end ikke nødvendigt, blive ramt af en post-shopping fortrydelse. Var det nu virkelige det rigtige at lægge flere tusind kroner, blot fordi tilbuddet ikke var til at stå for? Lav eventuelt en liste over det, du virkelig gerne vil have, og hold dig til den.

Hav tålmodighed – og forvent ikke for meget

Black Friday bliver, både af medier og butikker, pumpet op til at være en enorm forbrugsfest. Det er på sin vis også rigtigt, men det er, rent strategisk fra butikkernes side, ikke alt, som ryger på udsalg. Apple-produkter bliver som udgangspunkt ikke solgt spotpris, og de virkeligt stærke computere er sjældent dem, som butikkerne kaster om sig med. Her kan du i stedet vente til omkring studiestart i august-september, hvor der bliver tænkt i at ramme nye studerende og gymnasieelever med slagtilbud. Og så kan du forvente dig, at der kommer til at være mange om buddet. Sidste år oplevede Power 20.000 så mange besøgende som på en normal hverdag, imens Elgiganten efter eget udsagn havde besøgende nok på deres side til at kunne fylde Brøndby Stadion. Du er ikke alene om buddet, så det bedste vil være at væbne sig med tålmodighed og være online, når klokken slår midnat.

Artiklen er sponsoret af Santander

Summary
De bedste tilbud på Black Friday: Tips fra Elgiganten og Power
Article Name
De bedste tilbud på Black Friday: Tips fra Elgiganten og Power
Description
Som en optakt til Black Friday kan du her finde de bedste tips til, hvordan du får de største besparelser. I artiklen kan du læse udtalelser fra både Elgiganten og…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 17 nov 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.