Forside » Gæsteindlæg

De bedste apps til redigering af billeder

Er du fan af fotografering og at redigere dine billeder, eller vil du blot have dine selfies til Instagram til at være ekstra gode? Så findes der en række forskellige apps, som er gode til redigering af dine billeder. Hvis du er glad for at tage billeder på din telefon, og redigere dine billeder herpå, så læs videre om de forskellige apps og få noget inspiration til din redigering.

 

VSCO

En god og populær app til redigering af billeder er VSCO. Her findes en række forskellige filtre, som du kan benytte dig af, samt findes der en masse forskellige indstillinger, som du kan ændre på. Du kan for eksempel ændre lysstyrke, klarheden, tonen og en masse andet, for at få billedet til at se ud præcis som du ønsker.

 

Instant: Polaroid Instant Cam

Ønsker du, at dine billeder skal få et retro look, så kan du med denne app lave dine billeder til at ligne polaroid billeder. Disse billeder har den velkendte hvide ramme rundt om dem, som får dem til at fremstå som et rigtigt polariod billede. Hvis du ikke ønsker at lave dine billeder om til polaroid, men derimod ønsker at tage den rigtige version af dette billede, kan dette gøres med et polaroid kamera. Her får du dine billeder med det samme du tager dem, og du er sikker på at få et øjebliksbillede, som er et godt minde. En anden måde at få et øjebliksbillede er et engangskamera. Klik ind på Webcafe.dk og find ud af mere om dette.

 

AfterFocus

Denne app er med til at give dine billeder en dybdeskarphed, som du ellers kun kan opnås med et spejlreflekskamera. Her kan du markere forgrunden og baggrunden ved hjælp af at rykke rundt med din finger, hvilket fungerer godt, samtidig med at det er yderst simpelt.

Summary
De bedste apps til redigering af billeder
Article Name
De bedste apps til redigering af billeder
Description
Er du fan af fotografering og at redigere dine billeder, eller vil du blot have dine selfies til Instagram til at være ekstra gode? Så findes der en række forskellige…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 26 okt 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.