Forside » Sidens nyheder

Chokerende Android-lanceringer fra Nokia

Den finske mobilgigant Nokia, der ellers i de sidste par år kun har lanceret smartphones med Windows Phone, har netop introduceret nye produkter med Android. Vi har taget et kort kig på sagerne, og forklarer her, om du bør overveje at købe disse nye smartphones.

Det chokerende ved denne produktlancering er som nævnt, at Nokia tidligere har indgået et større ægteskab med Microsofts Windows Phone-platform, og det virker derfor som en mærkelig beslutning, at de nu vælger også at lege med Googles åbne Android-system. Hør detaljerne om modellerne og deres funktioner i denne video, som kommer direkte fra Nokia selv.

Umiddelbart er der flere faktorer, som gør, at produkterne ikke kommer til at konkurrere med det bedste på markedet. For det første er hardwaren ikke på niveau med de nyeste telefoner, og for det andet har Nokia valgt at lave en modificeret version af Android. På denne måde kan de styre hele brugeroplevelsen og sørge for, at de fortsat kan understøtte alle Microsofts tjenester – desværre synes telefonerne dog ikke at køre alt for “flydende”, men om dette skyldes hardware eller software er uvist.

Eftersigende skal disse smartphones markedsføres på baggrund af deres lave pris, så man kan komme ud til en endnu bredere målgruppe. Derfor mener vi ikke umiddelbart, at disse mobiler er relevante at se på ved sit næste mobilkøb, da de heller ikke kommer til at overgå Nokias egne Windows Phone-telefoner. Det operativsystem har vi tidligere beskrevet i artiklen om iOS, Windows Phone og Android.

Hvad synes du om disse nye produkter? Læs en rigtig god artikel på The Verge om emnet her og giv gerne din mening til kende ved at smide en kommentar under artiklen!

Summary
Chokerende Android-lanceringer fra Nokia
Article Name
Chokerende Android-lanceringer fra Nokia
Description
Den finske mobilgigant Nokia, der ellers i de sidste par år kun har lanceret smartphones med Windows Phone, har netop introduceret nye produkter med Android. Vi har taget et kort…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 3 mar 2014 - 2 Kommentarer

Skrevet af Martin M. Jørgensen

2 Kommentarer »

  • Daren Zenner - 12 marts 2015 kl. 12:06

    Daren Zenner

    Chokerende Android-lanceringer fra Nokia | IT-Artikler.dk

  • Firoz Patel - 18 marts 2015 kl. 14:41

    Firoz Patel

    Chokerende Android-lanceringer fra Nokia | IT-Artikler.dk

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.