Forside » Gæsteindlæg

Brug søgemapper i Outlook og find det du leder efter

Når du skal arbejde hurtigt og effektivt er det vigtigt, at du nemt kan finde de e-mails du skal bruge. I denne artikel kan du læse, hvordan du opretter og bruger søgemapper.

Denne instruktion er hentet fra 4D Konsulenternes lærebog, der bruges på 4D Konsulenternes Microsoft Outlook kurser.

Artiklens indhold:

  • Hvad er en søgemappe
  • Opret søgemapper
  • Kort om Outlook og 4D Konsulenterne

Søgemapper

Den almindelige tekstsøgning og den avancerede søgning bruges primært til søgninger, der varierer meget i kriterierne, forstået på den måde, at du skal definere søgningen, hver gang den skal foretages.

Har du derimod tit behov for at foretage den samme type søgning, altså en søgning der altid skal foretages i de samme mapper og med de samme kriterier, er det muligt at oprette søgningen som en søgemappe.

Fordelen ved en søgemappe er, at du kan gemme den og hurtigt tage den i brug igen på et senere tidspunkt. Søgemapperne findes i mappelisten til venstre, under de øvrige postmapper.

Eksempel på søgemappen Ulæst post.

Fordelen ved en søgemappe er, at den viser søgeresultatet, nøjagtigt som en normal mappe ville gøre det. Søgemappen viser indholdet af alle postmapper på en gang.

Opret ny søgemapper

Du kan oprette nye søgemapper via Mapper | Ny | Ny søgemappe.

Herefter kan du vælge ud fra en liste af foruddefinerede søgemapper.

Er udvalget i listen ikke tilfredsstillende, kan en søgemappe oprettes helt fra bunden ved at vælge Opret en brugerdefineret søgemappe nederst i listen.

Når en søgemappe er valgt, kan der være behov for at stille på et kriterie.

Dette gøres ved at klikke på knappen Vælg under valglisten.

Kort om Outlook kurser og 4D Konsulenterne

4D Konsulenterne er Danmarks største udbyder af Microsoft Office kurser. Uanset om du er rutineret bruger eller nybegynder i et af Office programmerne, kan du finde det kursus, der dækker dit behov. Se alle vores Office kurser i vores online kursuskatalog på www.4d.dk. Når du har fundet dit kursus, kan du med det samme se alle kursusdatoer et år frem, og desuden se om der er ledige pladser på den ønskede dato.

Design dit eget kursus

Hvis du ikke finder præcis det kursus du ønsker i vores online kursuskatalog, har du mulighed for at designe dit helt eget kursus. Det kan være både ene-undervisning og hele hold fra samme virksomhed.

Kvalitetskoncept

4D Konsulenterne arbejder med et gennemtestet kvalitetskoncept, som vi ikke går på kompromis med! Mere end 6.000 kursister om året er vores bedste anbefaling. Som Microsoft Certified Learning Center (CPLS) og Adobe Authorized Training Center har vi det højeste kvalitetsstempel, og alle vores instruktører er autoriserede indenfor de produkter de underviser i.

Summary
Brug søgemapper i Outlook og find det du leder efter
Article Name
Brug søgemapper i Outlook og find det du leder efter
Description
Når du skal arbejde hurtigt og effektivt er det vigtigt, at du nemt kan finde de e-mails du skal bruge. I denne artikel kan du læse, hvordan du opretter og…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 3 maj 2011 - 2 Kommentarer

Skrevet af 4d

2 Kommentarer »

  • Jørgen Jensen - 12 juli 2011 kl. 12:54

    Super lækker guide til, hvordan man benytter søgemapper i Outlook. Jeg skal helt klar til at benytte dem noget mere i forhold til mit arbejde, hvor jeg får rigtigt mange mails dagligt.

  • آموزش رویت - 20 august 2019 kl. 04:55

    Saved as a favorite, I like your blog!

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.