Forside » Gæsteindlæg

Apps til dig med baby

Har du lige fået en baby, og ønsker du at vide, hvilke apps der kan hjælpe dig i den første tid, eller ønsker du blot inspiration til forskellige apps, som er fordelagtige til dig med børn? Hvad end du søger pegebogs-app, inspiration til navngivning af din lille ny, eller mere praktiske apps til en baby. Så læs videre her i artiklen, som handler om de bedste apps til dig med baby.

 

Pige- og drengenavne til din baby

Er du helt i vildrede over, hvad din lille ny skal hedde? Så er der hjælp at hente. Denne app giver dig inspiration til forskellige navne, både til drenge såvel som piger, samt kan du læse om, hvad de forskellige navne har af betydning.

 

Sound Touch

Denne app er en pegebogs-app, som er til de helt små. Her øves der blandt andet på motorik og babys koordinering. Her findes en række flotte billeder med lyd til, som skal være med til at hjælpe babyen øve sig.

 

Min Baby

Denne app er til når babyen lige er ankommet til verdenen. Her får du svar på en masse spørgsmål, som man blandt andet har i forbindelse med en fødsel. Du kan få svar på alverdens ting, blandt andet mht. babys gråd, søvn, amning og så videre. Så har du brug for tips og tricks, er denne app rigtig god til dig. Ved du heller ikke, hvilket udstyr du skal bruge til baby, kan du få hjælp. Er det ene det bedste, eller er der andre alternativer? Find ud af det her.

 

Baby Tracker

Har du brug for struktur i hverdagen med din baby, så er denne app god til at skabe overblik over hverdagen. Du kan eksempelvis skrive ned, hvornår babyen sidst blev ammet, fik skiftet ble eller har sovet. På denne måde har du styr på hverdagen med den lille ny.

Summary
Apps til dig med baby
Article Name
Apps til dig med baby
Description
Har du lige fået en baby, og ønsker du at vide, hvilke apps der kan hjælpe dig i den første tid, eller ønsker du blot inspiration til forskellige apps, som…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 26 okt 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.