Forside » Gæsteindlæg

Alt du skal vide om en indendørs biopejs og bioethanol

Annonce

Står du og overvejer at købe en biopejs, men kan ikke helt beslutte dig for om du skal købe en indendørs eller en udendørs biopejs? Så vil vi her fortælle lidt om hvad du skal vide om en indendørs biopejs som f.eks. en biopejs til bordet som forhåbentligt kan gøre dit valg lettere for dig, så du finder den biopejs som du bliver gladest for.

Men først skal vi fortælle hvad en biopejs er.

Hvad er en biopejs?
En biopejs er et alternativ til de traditionelle pejse og brændeovne som bruger rigtigt træ for at kunne skabe ild. En biopejs bruger i stedet bioethanol som du kan læse mere om i næste afsnit. En biopejs er praktisk fordi du kan slippe for at bruge almindeligt brænde hvilket for mange både spare penge og tid og du kan endda bruge biopejsen indenfor fordi den er fuldstændig uskadelig.

Hvad er bioethanol?
Bioethanol er den brændsel som bliver brugt til at tænde en biopejs. Bioethanol er fuldstændig rent når det bliver brændt og da det er 96% sprit så fordamper det fuldstændig når der kommer ild til det. Det betyder også at du kan bruge din biopejs indenfor med lukkede vinduer uden at være bange for at blive forgiftet af røgen. Du kan læse meget mere om bioethanol her

Fordele ved en indendørs biopejs
Hvis du overvejer en biopejs så er der en hel masse fordele ved at vælge en indendørs biopejs. Men en af dem er naturligvis at hvis du bor i lejlighed så kan du bruge den indendørs biopejs da en almindelig pejs ikke er muligt at få sat op. Nogle lejligheder har endda en biopejs indbygning hvor du kan indsætte din egen biopejs hvis der ikke allerede var en da du flyttede ind.
Derudover så har en indendørs biopejs også en anden stor fordel som er at de holder længere end en udendørs biopejs fordi de ikke bliver udsat for vind og vejr indenfor, som en udendørs biopejs gør. Så derfor får du en biopejs der holder længere hvis du vælger at købe en indendørs biopejs.

Summary
Alt du skal vide om en indendørs biopejs og bioethanol
Article Name
Alt du skal vide om en indendørs biopejs og bioethanol
Description
Annonce Står du og overvejer at købe en biopejs, men kan ikke helt beslutte dig for om du skal købe en indendørs eller en udendørs biopejs? Så vil vi her…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 23 okt 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.