Forside » Gæsteindlæg

ADSL vs. Mobilt bredbånd

Overvejer du hvorvidt du skal vælge ADSL eller mobilt bredbånd? Det kan godt være en lidt svær beslutning, men i dette blogindlæg, kigger jeg lidt nærmere på fordelene og ulemperne ved henholdsvis ADSL og mobilt bredbånd.

Mobilt bredbånd har en helt klar kæmpe fordel i forhold til ADSL, og det er at du kan tage mobilt bredbånd med overalt. Du er ikke bundet til en fast placering, som du er med ADSL.

Derimod lider mobilt bredbånd af den ulempe, at der kun er en der kan bruge det af gangen. Det vil sige at det ikke egner sig så godt til familier, hvor der er brug for at der skal kunne være flere mennesker på internettet på samme tid. Dette kan sagens lade sig gøre med ADSL.

ADSL er også oftest lidt hurtigere end mobilt bredbånd, det er bedre hvis du skal hente store filer og lignende. Men mobilt bredbånd er dog ved at have indhentet ADSL på dette område, og inden for et par år, er forskellen nok ikke rigtig eksisterende længere.

Men hvis du gerne vil havde internet med dig på farten er mobilt bredbånd det helt rigtige valg. Hvis der derimod er mange der skal kunne være på nettet, på samme tid, så er det nok nærmere ADSL du skal kigge på.

Summary
ADSL vs. Mobilt bredbånd
Article Name
ADSL vs. Mobilt bredbånd
Description
Overvejer du hvorvidt du skal vælge ADSL eller mobilt bredbånd? Det kan godt være en lidt svær beslutning, men i dette blogindlæg, kigger jeg lidt nærmere på fordelene og ulemperne…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 22 jan 2011 - 1 Kommentar

Skrevet af Christopher Roelann

1 Kommentar »

 • J. Jørgensen - 19 marts 2011 kl. 23:20

  Jeg må altså lige komme med en enkelt lille indvinding mod artiklen.

  Jeg kan jo se den er fra d.22 januar 2011 og man kan jo få 6 mbit mobilt bredbånd for 99,99 pr. måned, så den der med at Adsl Bredbånd stadigvæk er første valg vil jeg mene er lidt misvisende.

  De billigste Adsl ligger faktisk højere end de billigste mobile bredbånd, vel at mærke med dobbelt hastighed på mobilt bredbånd.

  Korrekt, pingtiden er lavere, men hastigheden dobbelt på download siden og prisen lavere.

  Det jeg vil frem til er, at dem der går efter et billigt internet faktisk bør vælge mobilt bredbånd i dag, hvis de har god dækning.

  Så på de laveste priser ER mobilt bredbånd faktisk nu foran ADSL

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.