Forside » Gæsteindlæg

7 WordPress-plugins du ikke kan leve uden

WordPress giver dig muligheden for at tilkoble et hav af plugins. Der er dog nogle, der er bedre end andre. Her finder du en liste over syv plugins, du ikke kan leve uden, hvis du ønsker at udnytte WordPress til dets fulde potentiale.

Yoast SEO

SEO er vitalt, hvis du ønsker at opnå synlighed i Google og øvrige søgemaskiners søgeresultater. Du kan nå et godt stykke af vejen ved at bruge et plugin som Yoast SEO, der nærmest gør det til en leg at arbejde med SEO i WordPress og opnå gode resultater. Det genial plugin fra Yoast tager højde for alle aspekterne af SEO i WordPress, og giver dermed webmasteren en chance for at bruge sin kræfter på det, som interessere hjemmesideejeren.

WP Rocket

Det er meget vigtigt at have en hjemmeside, der er lynhurtig. Både af hensyn til dine besøgende, men også i forhold til søgemaskinerne. Ved at bruge et cache-plugin som WP Rocket, så minimerer du din loadtid og gør det til en bedre oplevelse at besøge din hjemmeside.

iThemes Security

Der er – desværre – mange hackere, der forsøger at finde bagveje i WordPress-systemer. Derfor skal din sikkerhed være i top, hvis din hjemmeside er baseret på WordPress – og det kan den komme ved at bruge et plugin som iThemes Security, der sørger for at din sikkerhed er i top.

BackupBuddy

Backup af din hjemmeside er essentielt. Du tænker med garanti, at uheldet ikke kommer til at ske for dig – men det gør det. Derfor skal du installere et plugin som BackupBuddy, der sørger for at tage automatisk back-up af såvel dine filer som dine MySQL-databaser.

Akismet

Hvis du har en hjemmeside, der er baseret på WordPress og har en blog tilknyttet, så har du med garanti oplevet, at du modtager SPAM-kommentarer. Det kan du undgå fremadrettet ved at bruge et plugin som Akismet, der sørger for at frafiltere de forskellige kommentarer, der har indikationer af SPAM.

Kraken Image Optimizer

Det er de færreste, der er klar over, hvor meget deres billeder har indflydelse på deres loadtid. Det er meget vigtigt, at du sørger for at optimere og komprimere dine billeder, så de opnå en god størrelse – og det kan du bruge Kraken Image Optimizer til. Selvom det så højt og flot bliver lovet under SEO plugginet, at det tager alle aspekterne i behandling, så arbejder det faktisk ikke med loadtiden på sitet, som i dag er blevet en vigtig del som ranking faktor. Du kan se på Hotpaper.dk, hvor plugginet bla. Bliver brugt, at det ikke ødelægger billede kvaliteten.

Contact Form 7

Du vil med stor sandsynlighed gerne kunne kontaktes gennem din hjemmeside – og med garanti også gerne via en kontaktformular. Du kan med fordel gøre brug af Contact Form 7 til at skabe en sådan formular, da det hverken kræver evner indenfor programmering eller udvidede IT-evner.

Artiklen er skrevet af Tim Petersson fra Lavenergi.dk

Summary
7 WordPress-plugins du ikke kan leve uden
Article Name
7 WordPress-plugins du ikke kan leve uden
Description
WordPress giver dig muligheden for at tilkoble et hav af plugins. Der er dog nogle, der er bedre end andre. Her finder du en liste over syv plugins, du ikke…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 8 nov 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.