Forside » Gæsteindlæg

5 apps som gør arbejdsdagen nemmere

I dagens Danmark har folk mange opgaver at se til, og det kan være svært at skelne arbejde fra privatliv. Men én ting er helt sikker; vi har altid vores smartphone lige ved hånden.
For at du nemmest muligt kan få en struktureret hverdag, giver vi dig her 5 apps, som hjælper dig på arbejdspladsen – uanset hvilken stilling du har.

Trello

“Gør hele arbejdsdagen meget nemmere. Skaber nemt og hurtigt et overblik over planer og gøremål. Kan bruges dagligt på arbejdet.”
Pris: Gratis
Mange danskere lever i dag i en hverdag, med mange aftaler som skal overholdes, og mange opgaver som skal løses. Med de mange opgaver og det tætpakkede program, er der muligvis nogle opgaver, som ryger i glemmebogen, hvilket naturligvis helst skal undgås.
Trello er en app, der giver dig mulighed for at holde styr på alle dine aftaler. Trello fungerer som en online opslagstavle, hvor det på en nem og hurtig måde er muligt at skabe sig et overblik over sine aftaler.

Dropbox

“I stedet for at skulle sende ethvert dokument til en kollega, gør Dropbox arbejdet for en. Super enkelt og brugbart værktøj.”
Pris: Gratis
Dropbox er et værktøj, som de fleste mennesker i dag er bekendt med – og dette er forståeligt. Dropbox fungerer som et online hukommelseskort, hvor du kan uploade dine dokumenter, og fra ethvert sted med internetforbindelse tilgå disse dokumenter.
Med Dropbox kan du både gemme dine egne dokumenter til senere brug, og samtidig have mulighed for at dele disse dokumenter med dine venner eller kollegaer. Dropbox er et uundgåeligt værktøj, hvis I på arbejdspladsen ofte har brug for at dele dokumenter med hinanden.

Endomondo

“God app som motiverer en til at dyrke mere motion. Det kan af egen erfaring siges, at motion på kontinuerlig basis bidrager positivt til produktiviteten.”
Pris: Gratis
Det er tidligere bevist, at et sundt liv vil øge produktiviteten. Er du i fysisk god form, vil du have mere energi og overskud og dermed vil du blive mere produktiv i løbet af arbejdsdagen.
Endomondo er en dansk-udviklet app, som hjælper dig med at holde formen. Du kan let skabe dig et overblik over attraktive løberuter i dit område og samtidig opsætte mål, som skaber motivation for dig. Derudover er der mulighed for at lave en trænings- og kostplan, og dermed samle al din træning i én app.

Fun fact: I 2015 blev Endomondo solgt til den amerikanske sportstøjsproducent Under Armour for mere end en halv milliard kroner.

LinkedIn

“Uundværlig app til enhver person på arbejdsmarkedet. Fungerer godt og sørger for at man holder kontakten med sit netværk.”
Pris: Gratis
Der kan være mange fordele ved at holde kontakten med sit netværk. Det er samtidig i dag nemmere end nogensinde at være connected med tidligere kollegaer, samarbejdspartnere eller andre personer, man har gjort forretning med.

LinkedIn er verdens mest udbredte app set ud fra et professionelt synspunkt. Du har her mulighed for at tilføje personer til dit netværk, så I kan holde kontakten, og muligvis i fremtiden benytte jer af hinandens kompetencer.
Ekstra tip: Mange virksomheder benytter også LinkedIn til at finde nye kandidater. Derfor bør du sørge for at være på LinkedIn og samtidig have en opdateret profil, hvor du grundigt beskriver dine kompetencer, uddannelse og erfaringer.

Jobindex

“Utroligt nemt at sortere efter branche og landsdel. Der findes mange relevante opslag, og man er ikke i tvivl om, hvordan man ansøger om jobbet.”
Pris: Gratis
Denne app er mere henvendt til de jobsøgende. Det er naturligvis aldrig sjovt, at gå rundt og ikke kunne finde et arbejde. Som mange muligvis er klar over, findes der flere steder på nettet, hvor det er muligt at søge job. Dog kan det også være en god idé, at kunne søge fra sin smartphone.

Jobindex’s app er en nem og overskuelig app, hvor du hurtigt kan slå tiden ihjel, hvis du alligevel sidder i bussen eller venter på toget. Her kan du hurtigt bruge 5 minutter til at danne dig et overblik over de forskellige jobmuligheder. Og hvem ved? Måske finder du drømmejobbet, en dag hvor bussen alligevel er 5 minutter forsinket.

Dette var vores guide til, hvordan du nemt kan øge produktiviteten på arbejdet, eller hvordan du hurtigt har mulighed for at komme tilbage på arbejdsmarkedet.
Vi ønsker dig god fornøjelse med arbejdet.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Ekspertvalg.dk

Summary
5 apps som gør arbejdsdagen nemmere
Article Name
5 apps som gør arbejdsdagen nemmere
Description
I dagens Danmark har folk mange opgaver at se til, og det kan være svært at skelne arbejde fra privatliv. Men én ting er helt sikker; vi har altid vores…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 23 mar 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.