Forside » Gæsteindlæg

3 tips til optimalt nytte af regnskabsprogram

Annonce

Regnskaber er en fast del af driften i enhver virksomhed. Det er imidlertid langtfra alle, som får det optimale udbytte af deres regnskabsprogram. Det kan der være mange årsager til. I denne artikel kigger vi på tre faktorer, der kan hjælpe din virksomhed til nemmere at få lavet regnskaberne.

Det er særdeles vigtigt, at en virksomhed har styr på sine regnskaber – ellers risikerer man ubehagelige overraskelser, når der bliver opdaget fejl i tallene.

Vælg det rigtige program

Hvis din virksomhed skal have optimalt udbytte af jeres regnskabsprogram, så skal i først og fremmest finde det rigtige program. Mange af de almindelige programmer i Danmark er efterhånden meget forældede, men der er stadig mange virksomheder, som benytter dem. For mange kan der derfor være meget tid at spare, ved at skifte til er nyere og mere moderne program, som er bedre struktureret og har mere intelligente funktioner.

Hos www.billy.dk kan du finde et regnskabsprogram, hvor enkelhed er i fokus. Det betyder ikke, at der er skåret ned på funktionaliteten af programmet, men funktionerne er bedre strukturerede, hvilket gør arbejdet nemmere.

Det rigtige regnskabsprogram kan i mange tilfælde halvere arbejdsbyrden for man regnskabsafdelinger, fordi programmet kan automatisere flere ting for dem.

Find den perfekte medarbejder

Det er langtfra alle, som har det samme flair for at arbejde med regnskaber. Det betyder også, at der i mange virksomheder sidder regnskabsmedarbejdere, hvis evner var bedre brugt et andet sted.

Heldigvis er det muligt at få foretaget DISC profilanalyser, hvor medarbejdere bliver kategoriseret som enten D, I, S eller C personlighedstype. Det selvfølgelig ikke muligt at sætte individer fuldstændig i bås ud fra fire personlighedstyper, men det er alligevel muligt at generalisere en smule.

Personlighedstype C er generelt kendetegnet ved blandt andet at være logiske, saglige, analytiske, detaljeorienterede, pålidelige og at levere høj kvalitet uden fejl. Kort sagt har personlighedstype C en masse egenskaber, der gør dem særdeles velegnede til at arbejde med regnskaber.

Hvis du er nysgerrig på dig selv og dine medarbejdere, er det muligt at få foretaget en disc profil her. Testene har en høj nøjagtighed, og kan både fortælle om ens naturlige styrker, men også om hvordan man tilpasser sig for at passe ind.

Plej medarbejderens naturlige styrker

Som tidligere nævnt vil DISC-analysen bringe visse sandheder frem. Der vil blandt andet blive kastet lys over medarbejdernes naturlige og tilpassede stil. Disse to begreber dækker henholdsvis over, hvordan medarbejderens sande natur er, og hvordan de opfører sig for at tilpasse sig andre. Mange vil opdage, at der er medarbejdere, som gør en enorm indsats for at tilpasse sig, hvilket er trættende.

Medarbejdere med personlighedstype C vil ofte forsøge at virke mere sociale og åbne, end de egentligt er. Hvis det ikke er i så høj grad at det udmatter dem, er der ikke noget galt med det, men omvendt har virksomheden meget at vinde ved at pleje deres naturlige kompetencer.

Alle personlighedstyper har sine egne styrker og mangler, og derfor kan der være enorme fordele ved at pleje de forskellige styrker.

Summary
3 tips til optimalt nytte af regnskabsprogram
Article Name
3 tips til optimalt nytte af regnskabsprogram
Description
Annonce Regnskaber er en fast del af driften i enhver virksomhed. Det er imidlertid langtfra alle, som får det optimale udbytte af deres regnskabsprogram. Det kan der være mange årsager…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 maj 2017 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.