Forside » Gæsteindlæg

3 fordele ved at bruge en e-cigaret

Annonce

Rygning er kendt for at være skidt for både krop og sind, men dette afhænger meget af, hvilken cigaret du ryger. Almindelige cigaretter med tobak indeholder en række farlige kemikalier og stoffer, som er meget skadelige for dig. Dette er dog ikke tilfælde med en e-cigaret.

E-cigaretter er elektroniske og udsender udelukkende damp fra væsken, som er inde i cigaretten. Der er ingen tobak eller andre ubehagelige kemikalier i, som kan skade dig. Det er derfor en god idé at udskifte dine almindelige cigaretter med en e-cigaret, hvis du ønsker at stoppe din rygeafhængighed.

Der er rigtig mange fordele ved at bruge e-cigaretter frem for almindelige tobak cigaretter, og her får du 3 af de største grunde til, at du bør skifte.

1.      Væn dig af med din rygeafhængighed

De fleste ved at nikotin, som findes i cigaretter, er et afhængighedsfremkaldende stof. Det kan derfor være enormt svært at stoppe med at ryge ved bare at smide cigaretterne helt. Et godt alternativ er derfor at skifte cigaretterne ud med en en-cigaret. Du kan få e-væske med nikotin i, så det giver den samme tilfredshed uden, at din krop bliver fyldt med skadelige kemikalier. Det er altså en rigtig god start, hvis du vil stoppe med at ryge, men ikke er klar til at tage en kold tyrker.

2.      Spar penge

Alle rygere kan vist blive enige om, at rygning ikke er en billig udgift. Tværtimod er det meget dyrt at ryge, og pakker med cigaretter bliver kun dyrere og dyrere. Skal du derfor købe en ny pakke hver eller hver anden dag, løber det meget hurtigt op i et stort beløb.

En e-cigaret er naturligvis dyrere i første omgang, fordi den koster mere end en enkelt cigaretpakke. Her bør du dog overveje de fremtidige udgifter, før du bliver afskrækket. E-cigaretten kan du nemlig genbruges, og du skal derfor kun betale beløbet for den én gang i modsætning til almindelige cigaretter, som hele tiden skal udskiftes. Du kan derfor ende med at spare en hel del penge i længden ved at skifte til en e-cigaret.

3.      Undgå dårlige lugte

En ubehagelig bivirkning, som følger med, når du ryger cigaretter, er, at de lugter dårligt. Dette betyder desværre også, at du som ryger ofte lugter, når du har røget. Lugten sætter sig nemlig i både dit tøj og din mund. De fleste ender derfor med at lugte skidt, når de ryger, hvilket både er til gene for omgivelserne og en selv. Der er også mange, som får gule tænder og pletter på fingerspidserne, hvis de har røget længe.

Når du ryger e-cigaretter er der ikke nogen dårlig lugt, som følger dig. Dampen efterlader ikke en lugt, som sidder fast i hverken tøjet eller munden. Der er næsten ingen lugt i dampen, og hvis der er, skyldes det, at du har valgt en e-væske med en bestemt smagsvariant. Her vil det dog ofte være en dejlig duft af enten frugt eller lignende, som næppe generer nogen.

Summary
3 fordele ved at bruge en e-cigaret
Article Name
3 fordele ved at bruge en e-cigaret
Description
Annonce Rygning er kendt for at være skidt for både krop og sind, men dette afhænger meget af, hvilken cigaret du ryger. Almindelige cigaretter med tobak indeholder en række farlige…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 nov 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.