Forside » Gæsteindlæg

Lån penge til det nyeste indenfor IT verdenen på trods af RKI

Verdenen inden for elektronik og IT er i en konstant og hurtig bevægelse. Der sker hele tien noget nyt, og vi får flere og flere muligheder med vores elektronik. Rigtig mange danskere anvender elektronik i dagligdagen med henblik på arbejde eller studie. Det gælder primært computere, men mange anvender også IPads, arbejdstelefoner, printere osv.

 

Når IT er din livline i dit hjemmekontor

Hvis man eksempelvis arbejder hjemmefra, så er det vigtigt, at ens arbejdsredskaber fungerer optimalt, så man kan passe sit arbejde. Det er ikke alle virksomheder, der stiller IT produkter til rådighed for deres medarbejdere, når de arbejder hjemmefra. Det betyder, at mans elv er ansvarlig for at have up to date og velfungerende elektronik i sit hjemme kontor.

Der kan dog hurtigt komme nogle udfordringer på dette område. Man kan ikke regne med elektronik. Når du mindst venter det, så brækker computeren ned og der bliver sat en kæp i hjulet på dit arbejde. Når uheldet først er ude, så kan man ikke bare vente til næste lønningsdag med at købe en ny computer – hvis man gerne vil beholde sit arbejde, vel og mærket.

 

Når elektronikken brækker ned på et ubelejligt tidspunkt

Har man en lidt presset økonomi, så er det ikke sikkert, at man har en stor nok buffer eller opsparing, der kan dække en ny computer her og nu. Det behøver ikke at være fordi, at man ikke tjener en ret god løn, men har man haft flere uforudsete udgifter inden for kort tid, så kan pengene meget vel være små midt på måneden.

De fleste mennesker ville i denne situation blot låne sig til pengene med det samme og betale dem tilbage hurtigst muligt. Der er dog en lille gruppe mennesker, der ikke bare kan gå i banken og låne 5.000 kr. – heller ikke selvom banken ved, at der går 30.000 ind på kontoen to uger senere. Står man i RKI, så er man som bundet på hænder og fødder. Uanset hvor mange penge man tjener, så vil dette stempel sætte en stopper for at låne penge næsten alle steder – det gælder endda også for kviklån.

 

Det er muligt at låne penge online på trods af RKI

Hvad gør man så, når man står uden penge og ens arbejdsredskab til at tjene penge er gået i stykker, og man ikke kan låne pengene i banken? Der er rent faktisk en lille livline derude, på det store internet. Det drejer sig om ganske få udbydere, men muligheden er der. Enkelte låneudbydere tilbyder nemlig lån på trods af registrering i RKI.

Der er naturligvis nogle lidt andre lånevilkår, når det gælder lån på trods af RKI. Låneudbyderen løber en ret stor risiko ved at låne penge til en, som er registreret som dårlig betaler. Derfor skal de også gøre alt, hvad de kan, for at hive pengene hjem igen. Det gøres blandt andet ved, at renterne og gebyrerne for lån på trods af RKI er højere end låneomkostningerne for de almindelige online lån.

Det bedste vil naturligvis være at betale sin gæld ud først, inden man låner penge online, da man får nogle billigere lån, hvis ikke man er registreret i RKI. Det er dog ikke altid, at det er en mulighed. Man kan vel sige, at nærmest uanset låneomkostningernes størrelse, så kan det bedre betale sig at kunne købe en ny computer til at arbejde på, så man fortsat har en indtægt, i forhold til ikke at købe en ny computer og muligvis miste sit job.

De fleste mennesker er havnet i RKI på grund af uheldige omstændigheder i livet, og ikke fordi de er sløset med deres penge. Det kan være alt fra at have stået uden job og ikke kunnet betale sine regninger, en skilsmisse med store omkostninger, en virksomhed, der er gået konkurs. De fleste mennesker i RKI er altså ganske almindelige, fornuftige mennesker, og det ved låneudbyderne også godt. Netop derfor tilbyder de at gøre det muligt at tage et RKI lån alligevel.

 

Sådan låner du penge på trods af registrering i RKI

Det foregår på samme måde som ved andre kviklån:

  • Man ansøger online med sit NEM-ID
  • Kort tid efter får man svar
  • Pengene er typisk på kontoen inden for et døgn

Være opmærksom på, om du selv vurderer, at du kan overholde afdragene, inden du optager lånet. Har du ikke et budget, så få lagt et inden, så du ikke giver dig selv flere udgifter, end du kan betale rettidigt.

Summary
Lån penge til det nyeste indenfor IT verdenen på trods af RKI
Article Name
Lån penge til det nyeste indenfor IT verdenen på trods af RKI
Description
Verdenen inden for elektronik og IT er i en konstant og hurtig bevægelse. Der sker hele tien noget nyt, og vi får flere og flere muligheder med vores elektronik. Rigtig…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 17 dec 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.