Forside » Windows Tips & Tricks

Split dine video filer op i 2 dele

Nu til dags fylder videofiler mange MB/GB, især dem med høj opløsning. Det kan godt blive lidt af et problem at få dem brændt ned på en CD eller DVD. Heldigvis findes der en nem og hurtig løsning på det, der findes nemlig et program som hedder VidSplitter. Programmet kan opsplitte dine film i mindre sektioner, så de kan ligge på en CD eller DVD. Det kan også bruges til at dele film på nettet, det kunne være youtube mm. VidSplitter kan klare mange forskellige formater AVI, MPEG, WMV, ASF og en del flere.

Download programmet her: VidSplitter

VidSpitter

Tags

Skrevet d. 11 jun 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Michael

Jeg er webmaster på IT-Artikler.dk, har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg har altid interesseret mig for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.