Forside » Windows Tips & Tricks

Konvertere flash video (flv) til andet format

Her har du et lille program som nemt og hurtigt kan konvertere flash video (flv), til andre video formater. Programmet FLV to AVI er gratis, og kan også trække lyden fra din flash video ud, og gemme den som MP3 med disse informationer (128kbps 44kHz stereo). Programmet kan konvertere fra flash video (FLV) til:

MPEG4 – Xvid – MOV – 3GP – DviX – WMV – Song PSP – MP3

Download programmet her: FLV to AVI

Hvis du ikke har installeret beskyttelse på din Mac endnu, så anbefaler vi at du først tager turen forbi mackeeper.dk/antivirus_sikring_mac

FLV to AVI

Tags

Skrevet d. 19 jan 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Michael

Jeg er webmaster på IT-Artikler.dk, har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg har altid interesseret mig for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.